VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LA MARE ȘI LA MUNTE, ÎN WEEKEND-UL DE RUSALII. VREMEA 30 MAI - 1 IUNIE 2015VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LA MARE ȘI LA MUNTE, ÎN WEEKEND-UL DE RUSALII. VREMEA 30 MAI- 1 IUNIE 2015: Fie că ați rămas în București în minivacanța de RUSALII, fie că ați plecat la munte sau la mare, meteorologii au vești bune pentru voi: veți avea parte de vreme frumoasă în următoarele trei zile.

VREMEA IN BUCUREȘTI, LA MARE ȘI LA MUNTE, IN WEEKEND-UL DE RUSALII. VREMEA 30 MAI - 1 IUNIE 2015
VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LA MARE ȘI LA MUNTE, ÎN WEEKEND-UL DE RUSALII. VREMEA 30 MAI - 1 IUNIE 2015
Foto: mondonews.ro

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LA MARE ȘI LA MUNTE, ÎN WEEKEND-UL DE RUSALII. VREMEA 30 MAI- 1 IUNIE 2015:

SÂMBĂTĂ, 30 MAI

Vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească, astfel că regimul termic va deveni normal pentru sfârşitul lunii mai. Cerul va fi variabil senin, cu unele înnorări în orele serii în zona montană unde izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 şi 27 de grade, iar cele minime în general între 6 şi 16 grade.

În București, vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească, astfel că valorile termice se vor încadra în limite normale pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LA MARE ȘI LA MUNTE, ÎN WEEKEND-UL DE RUSALII. VREMEA 30 MAI- 1 IUNIE 2015

DUMINICĂ, 31 MAI

Valorile termice vor continua să crească, astfel că vremea va deveni uşor mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a zilei în nordul ţării şi în zonele montane, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

În Capitală, valorile termice vor continua să crească faţă de intervalul anterior, astfel încât se vor situa uşor peste cele caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LA MARE ȘI LA MUNTE, ÎN WEEKEND-UL DE RUSALII. VREMEA 30 MAI- 1 IUNIE 2015

LUNI, 1 IUNIE

Vremea va fi în continuare caldă, cu temperaturi în uşoară creştere, astfel că maximele se vor încadra între 24 şi 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse şi descărcări electrice după-amiaza şi seara pe arii restrânse în zona montană şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 şi 19 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane.

În București, vremea va fi caldă, cu o maximă a temperaturii aerului de 29...30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara, când vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 13...14 grade.

sursa: rtv.net

Etichete: Rusalii, vremea, vremea iunie, vremea mai, vremea rusalii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h