VREMEA BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 16-18 MAI 2015. Înnorări temporare în CapitalăVREMEA ÎN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 16-18 MAI 2015. VREMEA LA MARE. VREMEA LA MUNTE. VREMA LUNA MAI. Meteorologii anunţă averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului pentru zilele următoare. Marţi, temperaturile cresc usor şi vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului în toate regiunile, cu maxime in general intre 22 si 30 grade.

VREMEA IN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 16-18 MAI 2015. Innorari temporare pana marti
VREMEA ÎN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 16-18 MAI 2015. Înnorări temporare până marți

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 16-18 MAI 2015. VREMEA LA MARE. VREMEA LA MUNTE. PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Instabilitatea atmosferica isi face simtite din nou efectele, prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în Transilvania, jumătatea sudică a Moldovei, precum şi în zonele de munte şi numai izolat în rest. Seara şi in noaptea urmatoare, astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse, mai ales în sud. Izolat vor fi condiţii de grindină, iar în Carpaţii Meridionali, Carpaţii de Curbură şi în Subcarpaţii Getici, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 27...28 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI. In Capitala in prima parte a zilei vremea e placuta, cu cerul variabil, dar spre seara norii strang randurile si sunt posibile averse, însoţite de descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 16-18 MAI 2015. DUMINICĂ, 17 MAI 2015: În nord dar şi in nord-est vor fi înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse asteptam semnala ploi slabe de scurtă durată. În celelalte regiuni in prima parte a zilei vremea e in general frumoasa, cu cerul variabil, dar mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, instabilitatea atmosferică e mai accentuata se va manifesta prin nori bine dezvoltati pe verticala de determina averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în Carpaţii Meridionali, în Oltenia şi Muntenia, cu precădere la deal şi izolat în celelalte regiuni. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 in sudul litoralului si 29 de grade in sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, DUMINICĂ, 17 MAI. Cerul va fi variabil, in primele ore ale zilei apoi norii ase aduna si spre seara cresc sansele pentru averse şi descărcări electrice Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 16-18 MAI 2015. VREMEA LUNI, 18 MAI. Vremea va fi în general frumoasă, cu nori putini pe cer in majopritatea regiounilor dar si ceva innorari peste zi în regiunile sudice şi la munte, unde insa doar izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 19 grade in nordul Moldovei si izolat in zona litoralului si 27 de grade in sudul Olteniei si al Banatului.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, LUNI, 18 MAI: De vremea frumoasa se vor bucura luni si locuitorii Capitalei, unde norii impart cerul cu soarele. Vantul adie placut iar in termometre se aduna pana dupa amiaza 25...26 de grade

PROGNOZA METEO MARŢI, 19 MAI. Temperaturile cresc usor vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului în toate regiunile, cu maxime in general intre 22 si 30 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi la începutul nopţii în vestul ţării şi în zonele de deal şi de munte unde, izolat, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

De miercuri pana la inceputul weekendului viitor temperaturile vor fi mai mAri decat in mod normal in ultima deacada a lunii mai, cu maxime ce pot trece usor de 30 grade in regiunile vestice, poate si in sud si sud-est. Sanse mai mari de manifestare a fenomenelor specifice instabilităţii atmosferice, vor fi mai ridicate în regiunile vestice şi nordice şi în zonele de deal şi de munte.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE: 16-18 MAI 2015. VREMEA LA MARE. VREMEA LA MUNTE. 

VREMEA LA MUNTE: La munte, în cursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi local vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Seara şi noaptea, astfel de fenomene se vor semnala, pe arii restrânse, mai ales în masivele sudice. Izolat vor fi condiţii de grindină, iar îndeosebi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Vor fi 14 grade la Seemnic si Paltinis, 15 la Predeal, 13 la Sinaia, 16 la Stana de Vale. Mâine în nordul Carpaţilor Orientali numai pe arii restrânse, se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. În restul zonei montane, cerul va fi variabil, dar mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în Carpaţii Meridionali şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindină, iar cu totul izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate.

VREMEA LA MARE: La mare, vremea va fi normală termic, schimbătoare ca aspect. Cerul va fi variabil, cu înntorãri temporare ziua, dar şansele de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 21 de grade, iar cele minime între 14 ... 15 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 16 şi 18 grade. Duminica vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 21 de grade, iar cele minime între 15 ... 16 grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 16 şi 18 grade.

Etichete: 16-18 MAI 2015, meteo azi, prognoza meteo pe trei zile, vremea în bucureşti, vremea la mare, vremea la munte, vremea weekend

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE