VREMEA IN BUCURESTI: Prognoza meteo pentru Capitală în weekendVREMEA IN BUCURESTI. În Capitală, vremea se va menţine închisă, chiar dacă temperaturile se vor menţine destul de ridicate pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo
Prognoza meteo

 

SAMBATA. Cerul va avea înnorări și mai ales în a doua parte a nopții, cresc sansele de precipitatii, predominant sub formă de lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, însă spre dimineata, treptat, se va intensifica. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei date din an. Maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar minima va fi de 0...1 grad. Îndeosebi, în primele ore ale zilei, va fi ceață.

DUMINICA. Înnorările vor persista și temporar se vor semnala precipitații, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă de -2...0 grade.

LUNI. Cerul va fi mai mult noros, iar în primele ore ale intervalului, trecător, se vor semnala precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă de -2...-1 grad.

Etichete: meteo, meteo bucuresti, prognoza meteo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE