VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Prognoza meteo pentru trei zile: Temperaturi maxime de 37 de gradeVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi caniculară în continuare, temperaturile maxime urmând să atingă 37 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80.

Cum va fi VREMEA in Bucuresti, in urmatoarele trei zile
Cum va fi VREMEA în București, în următoarele trei zile
Foto: bucurestifm.ro

VREMEA ÎN BUCURESTI, MIERCURI. Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după orele prânzului, când şi disconfortul termic va fi accentuat, indicele temperatură-umezeală depășind pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, dar cu precădere în orele serii nu este exclus apariţia de fenomene asociate instabilitătii atmosferice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 36...37 de grade.

VREMEA ÎN BUCURESTI, JOI: Vremea va fi în continuare călduroasă, iar disconfortul termic accentuat. După-amiaza se va atinge pragul caniculei si indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara si la începutul noptii când vor fi posibile fenomene specifice instabilitătii atmosferice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 34...35 de grade.

VREMEA ÎN BUCURESTI, VINERI: Vremea se va mentine călduroasă, iar disconfortul termic se va atinge mai ales în orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza si seara, când vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

TENDINTA

SAMBATA - Vremea se va menţine călduroasă în mare parte din ţară, izolat caniculară în regiunile vestice, unde disconfortul termic va mai fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza si seara când local, mai ales în zonele montane se vor semnala averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade pe litoral si 35 de grade in Campia de Vest.

DUMINICA - Vremea va fi călduroasă în prima zi în majoritatea zonelor, apoi în special în sud, est şi local în centru. Treptat gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere în cea mai mare parte a teritoriului.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: vremea în bucureşti, VREMEA ÎN BUCURESTI miercuri 22 iunie, vremea miercuri 22 iunie 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE