VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Prognoza meteo pentru următoarele trei zileVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se menţine călduroasă în Capitală în acest weekend, iar disconfortul termic va fi în continuare ridicat. 

Cum va fi VREMEA in Bucuresti, in urmatoarele trei zile
Cum va fi VREMEA în București, în următoarele trei zile
Foto: bucurestifm.ro

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în continuare călduroasă, iar disconfortul termic se va menţine. Temperatura maximă se va situa în jurul a 33 de grade şi indicele temperatură-umezeală va fi la pragul critic de 80 de unităţi în orele după-amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul în general moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, DUMINICĂ.  Vremea călduroasă şi disconfortul se vor menţine. Astfel, maxima termică va fi de 33...34 de grade, iar în orele după-amiezii indicele de temperatura - umezeala va atinge pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, LUNI. Vremea se va menţine călduroasă, iar disconfortul termic ridicat. Cerul va fi varabil, dar seara si mai ales noaptea probabilitatea de aparitie a fenomenelor de instabilitate atmosferică va fi în crestere. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

TENDINTA

MARTI - Gradul de instabilitate atmosferică va fi pronuntat în nordul, nord-estul si centrul tării, precum si zona submontană din restul teritoriului, iar cu precădere spre seară si noaptea si în sud si sud-est. Astfel, în aceste zone vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii extinse averse, descărcări electrice si intensificări ale vântului ce vor lua si aspect de vijelie.

Se vor semnala mai ales ploi torentiale, va cădea grindină si se vor acumula cantităţile de apă însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări si pe spatii restrâse ploi de scurtă durată, slabe cantitativ. Valorile termice diune vor fi în scădere în toate regiunile, iar în cele nord-vestice si centrale vor ajunge să caracterizeze o vreme răcoroasă pentru acestă dată, dar se vor încadra în limitele normale ale perioadei în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade in Dealurile de Vest si 33 de grade in Delta Dunarii.

MIERCURI si JOI - Valorile termice vor fi în crestere treptată, astfel că până la sfârsitul intervalului vremea va deveni călduroasă în toate regiunile, iar disconfortul termic se va accentua. Fenomene specifice instabilitătii atmosferice se vor semnala cu o probabilitate mai mare în prima zi, în regiunile sudice - sud-vestice şi în zona montană, apoi mai ales la deal si la munte.

Sursa: romaniatv.net

 

 


Etichete: vremea în bucureşti, VREMEA ÎN BUCUREŞTI SÂMBĂTĂ, VREMEA ÎN BUCUREŞTI SAMBATA 25 IUNIE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE