VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturi ridicate, cu maxime de 12 grade. PROGNOZA METEO pentru 3 zileVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea este caldă pentru această perioadă a anului, cu maxime ce pot atinge 12 grade. Noaptea sunt posibile ploi.

VREMEA BUCURESTI. Cum va fi vremea in weekend
VREMEA BUCUREŞTI. Cum va fi vremea în weekend

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. MIERCURI, 10 februarie. În Bucureşti, valorile termice se vor menţine peste mediile multianuale ale perioadei, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade. Cerul va avea înnorări, dimineaţa vor mai fi condiţii de ceaţă, iar în cursul nopţii, temporar, va ploua. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. JOI, 11 februarie. În Bucureşti, deşi valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de intervalul precedent, se vor menţine peste cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare la începutul zilei. Vântul va avea unele intensificări în cursul zilei, iar noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. VINERI, 12 februarie. În Bucureşti, valorile termice vor fi, în continuare, mai ridicate decât cele normale pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar în cursul nopţii va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

Sursa: romaniatv.net

 

Etichete: prognoza meteo, vremea, vremea azi, vremea bucuresti, vremea februarie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h