VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Temperaturi scăzute pentru această perioadă. Când începe să se încălzeascăVREMEA ÎN BUCUREŞTI.  În Bucureşti, vremea este mai rece decât în mod obişnuit. Marţi, temperatura maximă va atinge 7 grade, iar de joi începe să se încălzească.

VREMEA IN BUCURESTI. Vreme rece, dar de joi incepe sa se incalzeasca. Prognoza meteo pe 3 zile
VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vreme rece, dar de joi începe să se încălzească. Prognoza meteo pe 3 zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MARŢI 15 MARTIE. Vremea va fi uşor rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi mai mult noros şi, trecător, ziua, este posibil să cadă câţiva stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade. Spre dimineaţă, la periferia oraşului vor fi condiţii de brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, MIERCURI 16 MARTIE. Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei. Vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului şi în general slab, noaptea. Spre dimineaţă, îndeosebi în zona preorăşenească, se va produce brumă. Temperatura maximă va fi de 7...8 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, JOI 17 MARTIE. Vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi, asfel că valorile termice se vor încadra în limitele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat ziua şi în general slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade. Spre sfârşitul intervalului, mai ales în zona preorăşenească, vor mai fi condiţii de producere a brumei.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: meteo, VREMEA 15 martie, vremea azi bucuresti, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE