VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vom scăpa de ploi. PROGNOZA METEO pentru 3 zileVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, sunt condiţii de ploaie slabă, de scurtă durată, iar de joi vremea se încălzeşte în Capitală. Vineri, maximele vor atinge 24 de grade. 

VREMEA IN BUCURESTI
VREMEA ÎN BUCUREŞTI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza şi seara, când vor fi condiţii de ploaie slabă, de scurtă durată. Temperatura maximă, în creştere uşoară faţă de cea din ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. În Bucureşti, vremea se va încălzi față de ziua anterioară, însă valorile termice vor rămâne ușor sub cele normale pentru această dată, adică maximele vor fi de cel mult 22...23 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, iar vântul va sufla slab.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. În Bucureşti, vremea va continua să se încălzească și va deveni normală termic, pentru această dată, cu maxime în jur de 24 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cel mult moderat.

Sursa: romaniatv.net

 

 

Etichete: PROGNOZA METEO 3 ZILE, vremea în bucureşti, vremea în Bucuresti maine, VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI 18 MAI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE