VREMEA ÎN BUCUREŞTI.Vreme călduroasă,în Capitală,la începutul săptămânii.PROGNOZA METEO PE TREI ZILEVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă în cea mare parte a ţării, la începutul săptămânii. Meteorologii prognozeza maxime de pana la 31, 32 grade Celsius, luni, în Capitală.

VREMEA IN BUCURESTI.Vreme calduroasa,in Capitala,la inceputul saptamanii.PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
VREMEA ÎN BUCUREŞTI.Vreme călduroasă,în Capitală,la începutul săptămânii.PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Foto: Grup RC

VREMEA LUNI, 7 IULIE 2014. Pentru bucuresteni saptamana incepe cu vreme calduroasa. Astfel, pana la amiaza se aduna in termometre 31, 32 grade Celsius, la umbra. Cerul va fi mai mult senin, vantul abia se simte si nu prea reuseste sa racoreasca atmosfera, la orele amiezii, potrivit Româniatv.net.

VREMEA MARŢI, 8 IULIE 2014. Bucurestenii vor avea de suportat, marţi, o zi cu vreme calduroasa, termometrele urmând să arate pana la 32, 33 grade C, la umbra, chiar daca norii isi mai fac drum pe cer. Vantul sufla domol si nu prea reuseste sa racoreasca atmosfera.

VREMEA MIERCURI, 9 IULIE 2014. Miercuri, vremea va fi calduroasa, in Capitala, maximele urmând să ajungă in jur de 32 grade C la umbra, iar cerul va fi variabil. Seara si in noaptea urmatoare norii se aduna pe cer si aduc averse, fulgere, tunete, rafale de vant.

Etichete: prognoza meteo pe trei zile, vremea, vremea 8 iulie, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h