VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vreme instabilă şi rece. De când se încălzeşte. PROGNOZA METEO PE 3 ZILEVREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, vor fi averse în Capitală, iar temperatura maximă nu trece de 20 de grade. Joi, maximele urcă la 24 de grade, iar vineri până la 26 de grade.

Cum va fi vremea in Bucuresti
Cum va fi vremea în Bucureşti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MIERCURI. Vremea va fi în general instabilă şi se va răci. Cerul va avea înnorări, vor fi averse, posibil şi descărcări electrice, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI JOI. Cerul va avea înnorări, mai accentuate după orele amiezii şi la începutul nopţii când vor fi averse și descărcări electrice. Temperaturi maxime, în creștere faţă de intervalul anterior, se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI VINERI. Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi seara când vor fi condiții de averse şi descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade.

Etichete: meteo bucuresti, meteo miercuri Bucuresti, prognoza astazi, PROGNOZA METEO 3 ZILE, vremea astazi bucuresti, vremea în bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE