VREMEA ÎN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST. VREMEA LA MARE, MUNTE, DE SFÂNTA MARIAVREMEA ÎN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST. VREMEA LA MARE, MUNTE, DE SFÂNTA MARIA: Dacă analizăm prognoza pe două săptămâni, publicată de meteorologi luni, 4 AUGUST, observăm că un posibil concediu, programat LA MARE sau la MUNTE în MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA, nu ne va fi ruinat de VREMEA. Posibilitatea de ploi va fi redusă în perioada 15-17 AUGUST, nefiind înregistrate nici temperaturi caniculare.

 VREMEA IN MINIVACANTA DE SFANTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST. VREMEA LA MARE, MUNTE, DE SFANTA MARIA
VREMEA ÎN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST. VREMEA LA MARE, MUNTE, DE SFÂNTA MARIA

VREMEA ÎN BUCUREȘTI, ÎN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST

Vremea se va menţine călduroasă în Muntenia în următoarele două săptămâni, mai ales în zonele de câmpie. Temperaturile maxime vor oscila, în medie, între 30 şi 34 de grade, cele mai ridicate valori urmând să se înregistreze în 4 şi 5 august, dar şi în jurul datei de 12 august.

Minimele termice se vor menţine relativ constante la valori medii de 17...18 grade, posibil uşor mai scăzute spre finalul intervalului, pe 16 şi 17 august. Local vor fi averse, izolat însemnate cantitativ, în 6 şi 7 august, posibil şi în 12 august, iar în restul intervalului doar trecător va ploua, în special în dealurile subcarpatice.

VREMEA LA MARE îN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST

Minimele se vor menţine ridicate la mare, în următoarele două săptămâni, peste 20 de grade, exceptând zilele de 16 şi 17 august, când vor fi uşor mai coborâte. Probabilitatea pentru ploi se va menţine în general redusă. 

VREMEA LA MUNTE îN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST

După data de 9 august, vremea se va încălzi, astfel că se vor atinge maxime în jur de 22 de grade, dar, în MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA va fi înregistrată o scădere uşoară a acestora. Valorile minime vor avea aproximativ aceeaşi evoluţie, respectiv 14 grade în intervalele calde şi 10...11 grade în cele mai reci. 

VREMEA ÎN BANAT  îN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST

Intervalul 10...14 august va fi caracterizat de medii ale temperaturilor maxime cuprinse între 29 şi 32 de grade. Minimele termice nu vor avea variaţii semnificative şi se vor situa, în medie, între 16 şi 18 grade Celsius.

O scădere uşoară a temperaturilor maxime şi minime este posibilă după data de 15 august, în MINIVACANTA DE SFANTA MARIA. Probabilitatea de ploi va fi mai ridicată înainte de MINIVACANTA DE SFANTA MARIA, pe 12 şi 14 august.

VREMEA ÎN CRIŞANA  îN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST

Temperatura va creşte după data de 9 august, spre valori medii ale maximelor în jur de 31 de grade, urmând ca după data de 14 august să scadă uşor, spre 28 de grade. Media regională a valorilor minime va oscila între 15 şi 17 grade. Ploile sunt probabile tot înainte de MINIVACANTA DE SFANTA MARIA, între 12 şi 14 august.

VREMEA ÎN TRANSILVANIA  îN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST

Pe 12 august, vremea va deveni călduroasă, cu medii ale maximelor în jur de 30 de grade. În MINIVACANTA DE SFANTA MARIA insa, tendinţa va fi de răcorire ușoară. Temperaturile minime nu vor avea variaţii semnificative, o uşoară scădere a acestora remarcându-se spre finalul intervalului. 

VREMEA ÎN MARAMUREŞ  îN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST

Temperaturile diurne cresc in acasta zona după data de 9 august, până spre valori medii ale maximelor de 30 de grade, dar spre sfârşitul intervalului este probabilă o nouă scădere a acestora.

Temperaturile minime vor fi relativ constante, în jurul valorilor de 15...16 grade, o uşoară scădere fiind posibilă IN MINIVACANTA DE SFANTA MARIA. Averse, izolat importante cantitativ, se vor semnala mai ales în intervalul 6 - 9 august, dar şi în 12 şi 14 august.

VREMEA ÎN MOLDOVA  îN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST

vremea VA FI călduroasă până în jurul datei de 14 august, cu valori medii ale maximelor între 30 şi 32 de grade. În MINIVACANTA DE SFANTA MARIA, atât maximele, cât şi minimele termice vor înregistra o scădere de aproximativ 2 grade. Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în zilele de 8 şi 12 august, în timp ce, în restul intervalului, acestea vor fi posibile pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal.

VREMEA ÎN OLTENIA  îN MINIVACANŢA DE SFÂNTA MARIA- 15, 16, 17 AUGUST

În MINIVACANTA DE SFANTA MARIA, această zonă scapă de temperaturile de peste 30 de grade, fiind înregistrată o o scădere uşoară. Temperaturile nocturne vor avea valori medii de 16…18 grade. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în intervalul 6 – 8 august, când pe arii relativ extinse vor fi averse, izolat însemnate cantitativ. 

Etichete: MINIVACANȚĂ, vremea 15 august, vremea sfanta maria

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h