VREMEA LA București, la munte și la mare-prognoza meteo pe 15 zile: 13-26 iulie 2015 Revine caniculaVREMEA 15 zile - LA București, la munte și la mare - prognoza meteo pe 15 zile: Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie anunță temperaturi de peste 34 de grade, pragul oficial de caniculă, cel puțin la București. Vremea va fi foarte caldă și în restul regiunilor, la munte și la mare. 

Temperaturi de 60 de grade Celsius, detectate in Bucuresti
Temperaturi de 60 de grade Celsius, detectate în București

VREMEA 15 zile:  LA București, la munte și la mare - prognoza meteo pe 15 zile: La mare: În cea mai mare parte a intervalului vremea va fi caldă, cu maxime termice ce se vor situa, în medie, între 29 şi 31 de grade. Excepţie vor face primele zile, când temperaturile diurne vor fi uşor mai scăzute şi se vor situa în jurul unei medii de 27 de grade. În prima săptămână regimul termic nocturn va fi caracterizat de valori medii situate între 16 şi 18 grade, iar în a doua săptămână media temperaturilor nocturne va fi de 20 de grade.
Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în zilele de 13 şi 14 iulie, dar şi în jurul datei de 21 iulie.

Vremea 15 zile: la București, PROGNOZA METEO PE 15 ZILE 13-26 IULIE - Vremea se va încălzi treptat în prima săptămână a intervalului de prognoză, de la valori medii diurne de 28 de grade pe 14 iulie, spre 34...35 de grade, în medie, în jurul datei de 20 iulie.
Totodată, temperaturile minime se vor situa între 15 şi 17 grade, în medie, în prima săptămână, iar apoi regimul termic nocturn va fi relativ constant, caracterizat de o valoare medie de 18 grade.
Fenomene specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala în general pe arii restrânse, cu o probabilitate mai mare în zilele de 13, 14 şi 21 iulie.

VREMEA 15 zile  LA București, la munte și la mare - prognoza meteo pe 15 zile:  LA MUNTE
Vremea va fi la începutul intervalului, când valorile termice diurne se vor situa, în medie, între 15 şi 21 de grade, dar spre finalul primei săptămâni vor marca o creştere treptată, astfel încât, pe 19 iulie, se vor atinge temperaturi maxime de 24 de grade, în medie. În săptămâna a doua regimul temperaturii aerului nu va avea variaţii importante şi se va caractiza prin
valorii medii diurne de 23...24 de grade, în timp ce minimele nocturne vor fi de aproximativ 12...14 grade, în medie, faşă de numai 8...10 grade la începutul perioadei de prognoză. 
Probabilitatea pentru averse pe arii extinse va fi mai ridicată în primele două zile ale intervalului de prognoză. Ulterior, după data de 20 iulie, vor fi ploi de scurtă durată, însă pe arii mai restrânse şi slabe cantiativ.

Etichete: ANM, la bucuresti, la mare, la munte, meteo, prognoza meteo, prognoza meteo pe 15 zile, temperaturi, vremea, vremea 15 zile

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE