VREMEA LA BUCUREȘTI: Prognoza meteo pentru perioada 2-4 aprilie și de FLORIIVREMEA LA BUCUREȘTI: Prognoza meteo arată că, pentru aceast perioadă, temperaturile se încadrează sub mediile climatologice. 

Se raceste VREMEA IN BUCURESTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Se răceşte VREMEA ÎN BUCUREŞTI. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Foto: B365.ro

VREMEA LA BUCUREȘTI: Joi, in Capitala se arata soarele, dar spre seara şi noaptea, se inmultesc norii si trecător ploua slab. Vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 55...60 km/h. Temperatura maximă va fi în jur de 12 grade.

VINERI, Vremea va fi rece pentru această dată in Bucuresti, unde temperatura maximă va fi de numai 10...12 grade, in conditiile in care cerul va fi partial acoperit de nori si când trecător va ploua. Vântul va avea intensificări îndeosebi în orele amiezii.

PROGNOZA METEO. Ziua de sambata incepe cu temperaturi negative in mare parte din tara. Cerul se va înnora treptat în majoritatea regiunilor si mai ales in cursul noptii de Florii va ploua local în vestul şi nord-vestul ţării. În restul teritoriului, doar izolat va ploua slab. În Maramureş, precipitaţiile pot şi fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar la munte vor predomina ninsorile. Vântul se mai agita putin pe la munte şi trecător prin Banat şi Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade in depresiuni si 14 grade in extremitatea sudica si sud-vestica.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Va fi soare la inceputul weekendului in Capitala, dar un soare cu dinti pentru ca vor fi temperaturi sub pragul de inghet, apoi se va înnora treptat după-amiaza şi noaptea. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

VREMEA DE FLORII. DUMINICA Floriilor sau sarbatoarea Pastelui Catolic aduce o incalzire a vremii in sud-estul ţării şi în sudul extrem, unde temperaturile se vor apropia de normalul perioadei, în timp ce în restul teritoriului acestea se mentin mai scăzute decât mediile multianuale. Vor fi maxime cuprinse, în general, între 7 şi 17 grade. Cerul va avea înnorări şi va ploua, în cursul zilei în vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării si abia noaptea în celelalte regiuni, dar aici o sa-si faca simtita prezenta vantul, asa ca nu se anunta o zi foarte linistita. In plus, cei care sunt la munte vor avea parte de precipitratii aproape ca in timpul iernii. Saptamana patimilor debuteaza cu o vreme cam racoroasa si cu precipitaţii în cea mai mare parte a ţării.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Etichete: aprilie, Bucureşti, florii, prognoza meteo, temperaturi, vineri, vremea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE