Vremea la București și în țară. Revin ploile și frigul. Prognoza meteo pe trei zileVremea se va răci mult pentru această perioadă. REvin și aversele. 

Frig si ploi, in Bucuresti, incepand de joi. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Frig și ploi, în București, începând de joi. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
Foto: deviantart.com

Prognoza meteo pe trei zile  Miercuri, în București, cerul va fi temporar noros şi se vor semnala averse slabe cantitativ. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

La munte în cursul zilei, cerul va fi temporar noros şi local va ploua. Îndeosebi în Carpaţii Orientali, la peste 1800 m vor fi şi precipitaţii mixte. Seara şi noaptea, în masivele sud-vestice, pe arii restrânse se vor semnala averse, trecător însoţite de descărcări electrice, iar cu totul izolat cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Vântul se va intensifica treptat, iar pe crestele înalte din vestul Carpaţilor Meridionali va fi tare. Vor fi 12 grade la Sinaia si Semenic, 14 la Paltinis şi Predeal, 15 la Stana de Vale.

Prognoza meteo pe trei zile: Joi, răcirea vremii se extinde în toată ţara, mai semnificativ în Oltenia, Muntenia şi Banat, astfel că vremea va deveni mai rece decât în mod normal la această dată peste tot. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade la Suceava şi 18 grade la Satu Mare. Va ploua pe arii extinse în sud-vestul si vestul teritoriului precum si la munte unde, unde pot fi şi ninsori şi izolat în rest. În sudvest este posibil să se cumuleze în jur de 15 l/mp. Soare puţin şi asta doar în regiunile estice.

Se răceşte semnificativ şi în Capitală, 8-10 grade dimineaţa şi doar 14-15 la amiază. Trecător este posibil să plouă slab.

Prognoza meteo pe trei zile: Vineri vreme rece şi în general închisă. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade la Miercurea Ciuc si Suceava şi 16 grade la Satu Mare şi Baia Mare, poate şi 17 tot aici în nordvestul ţării. Va ploua pe arii restrânse în zonele montane, precum şi în sudul şi centrul ţării şi cu totul izolat în rest.

Vreme rece şi în Bucureşti. Temperatura continuă să scadă. 6-8 grade dimineaţa şi 12-13 la amiază. Trecător vor fi condiţii să plouă slab.

Etichete: Bucureşti, prognoza meteo, vremea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE