Vremea se schimbă radical în Bucureşti. Meteorologii ANM au emis o alertă meteoVremea se schimbă radical în Bucureşti. După zilele însorite, vremea devine vântoasă, în următoarele zile, cu intensificări ale vântului de până la 60...70 km/h. Miercuri, cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab. Valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN de instabilitate meteorologica. Zonele vizate (Foto gazetabt.ro)
ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN de instabilitate meteorologică. Zonele vizate (Foto gazetabt.ro)

PROGNOZA METEO SPECIALĂ PENTRU MUNICIPIUL BUCUREȘTI în intervalul 23 octombrie, ora 22 – 25 octombrie, ora 09

Marţi, vântul se va intensifica treptat, cu viteze la rafală spre dimineață în jurul a 45 km/h. Cerul va fi temporar noros, iar temperatura minimă va fi de 8...9 grade.

Miercuri, vremea va fi vântoasă, cu intensificări ale vântului de 50...60 km/h și temporar, mai ales după-amiaza, 60...70 km/h. În cursul nopții, vântul va slăbi în intensitate și va avea viteze în general între 35 și 45 km/h.
Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua slab în a doua parte a zilei. Valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2...5 grade.

Pe parcursul zilei de joi, 25 octombrie, vântul va mai avea intensificări temporare, cu viteze în general de 40...50 km/h, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade.

 

Etichete: alerta meteo, Bucureşti, meteo, vânt puternic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE