WhatsApp va introduce şi apeluri gratuite de voceÎncepând din al doilea trimestru, WhatsApp, aplicatia de mesagerie instant cumparata de Facebook, va introduce si apeluri gratuite de voce, a anuntat CEO-ul Jan Koum la Mobile World Congres Barcelona.

WhatsApp va introduce si apeluri gratuite de voce
WhatsApp va introduce şi apeluri gratuite de voce
Foto: mashable.com

WhatsApp permite in prezent trimiterea de scurte mesaje audio inregistrate, insa din al doilea trimestru utilizatorii de smartphone-uri Apple si Android vor putea apela audio precum la Viber. Aceasta optiune va fi disponibila mai tarziu si pentru BlackBerry si Windows Phone, scrie HotNews.ro.

"Adaugam si voce la WhatsApp, asa ca oamenii pot fi mereu in legatura cu prietenii si rudele, oriunde s-ar afla", a spus Koum, precizând că WhatsApp are in prezent 465 de milioane de utilizatori.

Koum a adaugat ca apeluri vocale sunt optimizate pentru a functiona la fel de eficient precum mesajele clasice si sa consume foarte putine resurse de trafic.

Facebook a anunţat recent că a cumpărat WhatsApp cu 16 miliarde de dolari. Vezi aici: Ce s-a întâmplat cu reţeaua WhatsApp, la scurt timp după ce a fost cumpărată de Facebook.

Etichete: apeluri, apeluri gratuite, whatsapp

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE