Wild Beasts cântă în premieră la Bucureşti, la Control Day Out 2In sustinerea evenimentului Control Day Out 2, cel mai recent proiect on-line semnat de Tuborg, Tuborgsound.ro - portalul muzicii romanesti care conteaza, va fi alaturi de fanii trupelor pe durata intregului concert. Inca din momentul lansarii pe piata romaneasca, Tuborg a oferit publicului experiente muzicale memorabile si a animat de fiecare data atmosfera.

Lansati in 2006, britanicii Wild Beasts au la activ 3 albume de studio si o nominalizare Mercury prize pentru cel de-al doilea, Two Dancers (2009). Cel mai recent disc al lor, Smother, lansat anul trecut de Domino Records, este insa cel care le-a adus succesul si recunoasterea internationala. Albumul, distribuit in Romania de A&A Records, este disponibil in librariile Carturesti.

Daca Two Dancers suna ca o aventura de o noapte, pulsand de hedonism, Smother este un album matur, intim si senzual, ce are curajul sa vorbeasca soptit, stiind cum sa cucereasca ascultatorul. „Toate formatiile bune isi schimba directia”, spun Wild Beasts, marturisindu-si deschis admiratia pentru Talk Talk, o trupa britanica a carei metamorfoza i-a inspirat. La influente se adauga Beach House, Oneohtrix Point Never si Caribou - Swim.

Primavara aceasta, Wild Beasts au impresionat publicul american de la prestigiosul festival Coachella, cu mixul lor unic de indie, art-rock, dream pop si shoegaze, cu falsetto-ul lui Hayden Thorpe si baritonul charismatic al lui Tom Fleming, piesele lor fiind etichetate drept „cele mai erotice compozitii din indie rock-ul actual” (San Francisco Appeal).

Wild Beasts – live from Coachella (2012)

La Bucuresti, Wild Beasts vin cu un repertoriu reprezentativ de pe ultimele doua albume, si insotiti de Katie Harkin (ex Sky Larkin) la clape si backing vocals. Nu ratati un concert eveniment, cu una din cele mai apreciate trupe britanice ale momentului!

By drawing out the dark side of sex, Wild Beasts have made a masterpiece – NME 9/10

Smother isn't conventional chart material, but will make Wild Beasts' burgeoning cult impossible to ignore – The Guardian

Perhaps the most inspiring, intriguing band in Britain - BBC

www.wild-beasts.co.uk

Wild Beasts – We Still Got The Taste Dancin' On Our Tongues (2010)

Wild Beasts – The Devil's Crayon (2008)

Wild Beasts - Smother
La mai putin de un an de la nominalizarea la Mercury Prize, trupa din Kendal se intoarce cu un nou album, Smother.
Acest album lasa loc pentru fiecare membru al trupei sa straluceasca: chitara usor opaca dar manuita cu mare iuteala a lui Ben Little si percutia ambientala, texturala a lui Chris Talbot au un input la fel de pronuntat ca cel al lui Thorpe si Fleming.
Smother suna in acelasi timp ambitios si moderat, iar calitatea sa incontestabila demonstreaza consistenta trupei. Lion's Share este superb, nu exista nici o indoiala. Un cantec simplu, seducator, care deschide un album ce, in mare parte, continua intr-un mod similar: aici se afla mister, dragoste, povesti spuse de oameni care cu siguranta nu ar face acest lucru doar doar de amorul artei. Vorbesc despre realitate si experiente proprii cu o sinceritate dezarmanta.
„Este suficient sa privim clipul principalului extras pe single, Albatross, si deja stim la ce sa ne asteptam: o frumusete neobisnuita, distilata prin neliniste, prezentat la ceea ce pare a fi high-definition la jumatate de viteza. Aceasta este departe ca sound de furtunosul album de debut al trupei, Limbo, Panto – dezvaluie o lume de auto-descoperire axata pe realizari neasteptate si evolutie. Daca acest album nu le asigura celor de la Wild Beasts inca o nominalizare la Mercury Prize, ar fi o parodie pentru British pop. In momentul de fata, aceasta trupa este cea mai inspirationala, uimitoare, fermecatoare trupa din Marea Britanie. Iar Smother ar putea cu usurinta sa devina albumul anului 2011” - spune BBC despre album.

Wild Beasts - Smother este un album distribuit in Romania exclusiv de A&A Records.

Tracklisting:
1.  Lion’s Share
2.  Bed of Nails
3.  Deeper
4.  Loop the Loop
5.  Plaything
6.  Invisible
7.  Albatross
8.  Reach A Bit Further
9.  Burning
10. End Come Too Soon

Biletele pentru Control Day Out 2 powered by TuborgSound pot fi achizitionate in avans, la pretul de 75 de lei, online pe Eventim.ro sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17). In saptamana evenimentului, pretul acestora va fi 95 de lei.

Pentru mai multe detalii, urmariti pagina de Facebook Control Day Out si www.control-club.ro

Facebook event

Control Day Out este un eveniment organizat de Control Club, cu sprijinul Tuborg.

Etichete: Control Day Out 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h