WIMBLEDON: Elena Ruse s-a calificat în semifinalele probei de junioare, la WIMBLEDONJucătoarea Elena Gabriela Ruse s-a calificat, vineri, în semifinalele probei de junioare din cadrul turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

Elena Ruse s-a calificat in semifinalele probei de junioare, la WIMBLEDON
Elena Ruse s-a calificat în semifinalele probei de junioare, la WIMBLEDON

Ruse a învins-o în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi 12 minute de joc, pe sportiva chineză Shilin Xu, cap de serie numărul 10. În penultimul act al probei de junioare, românca o va întâlni pe jucătoarea slovacă Kristina Schmiedlova, a opta favorită.

Elena Gabriela Ruse, în vârstă de 16 ani, a început tenisul la vârsta de patru ani şi jumătate la CS Dinamo, scrie Mediafax. 

Din 2012 este antrenată de o echipă formată din Dan Manciu, Adrian Crucian, Apostu Artemon şi Adrian Gavrilă. În 2013, Ruse a câştigat titlul naţional la categoria de vârstă sub 16 ani, iar la dublu a devenit campioană naţională la sub 18 ani. De asemenea, la categoria de vârstă sub 18 ani, Ruse a obţinut locul trei în proba de simplu. La turneul de Grand Slam de la Roland Garros, Ruse a fost eliminată în faza optimilor, în proba de simplu, şi în sferturi la dublu.

Etichete: semifinale Wimbledon, Wimbledon

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h