Winmasters Poker Open Bucureşti: Premii de 500.000 de euro, la cea mai mare competiție de pokerWinmasters organizează Winmasters Poker Open în Bucureşti. Competiția este dotată cu premii de 500.000 de euro.


Winmasters Poker Open Bucuresti: Premii de 500.000 de euro, la cea mai mare competitie de poker
Winmasters Poker Open Bucureşti: Premii de 500.000 de euro, la cea mai mare competiție de poker
Foto: romaniatv.net

Winmasters, compania licențiată nr. 1 din România în domeniul jocurilor de noroc, anunță organizarea winmasters Poker Open în București, susţinut de PokerFest. winmasters Poker Open va avea loc între 13 și 21 decembrie, la Hotel Sheraton Bucureşti, arată romaniatv.net.

Turneele satelit de pe www.winmasters.com vor avea loc până duminică, 13 decembrie. winmasters Poker Open va avea loc în București, între 13 și 21 decembrie. Vă puteți câștiga locul la masă în cadrul evenimentului principal WPO prin pachetul nostru exclusiv în valoare de 800€, care include:
Buy-in în valoare de €550 la evenimentul principal
250€ cazare și bani de cheltuială

Modalităţi de calificare:

Modalitatea 1: WPO Freeroll 11€ Pasul 1 sâmbătă -> 20 bilete x 0.55€ -> WPO €33 GTD R/A Pasul 2 sâmbătă -> 1 bilet GTD x 33 €-> WPO 800€ GTD Pachet Satelit
Modalitatea 2: WPO Freeroll 16.5€ Pasul 1 sâmbătă -> 5 bilete x 3.30 €-> WPO 33 € GTD 1R/1A Pasul 2 sâmbătă -> 1 bilet GTD x 33 €-> WPO €800 GTD Pachet Satelit
Modalitatea 3: WPO 33€ GTD ultima șansă sâmbătă -> 1 bilet GTD x 33 €-> WPO 800 € GTD Pachet
Sofia Vlassi, purtător de cuvânt al winmasters, a declarat: "Suntem deosebit de încântați de faptul că vom organiza WPO în București, deoarece reprezintă principala piață țintă a companiei noastre în Europa de Est. Pokerul reprezintă unul dintre cele mai importante produse din portofoliul nostru. Invităm toți fanii pokerului să participe la turneul nostru și promitem să le oferim clienților noștri o experiență de neuitat, cu premii totale garantate în valoare de 500,000 €"!

winmasters este o platformă internațională pentru jocuri de noroc, ce oferă paruri sportive, cazinou, poker, cât și alte jocuri, într-un mediu primitor și captivant. winmasters reprezintă un brand creat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților. winmasters oferă o platformă accesibilă, orientată către client, unde utilizatorii își pot personaliza interfața pentru a asigura accesul instant la informațiile cele mai importante pentru aceștia. Compania a fost dezvoltată de o echipă cu cunoștințe aprofundate și experiență vastă în industria jocurilor de noroc, cu scopul de a asigura cea mai bună experiență de online gaming utilizatorilor.

Etichete: poker, Winmasters Poker Open

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE