Wireless, un cuvant intrat si in vocabularul mesterilor constructoriPe baterii sau cu fir? Intrebarea isi are deja un raspuns clar atunci cand vorbim de telefoane, calculatoare sau alte gadgeturi. Sunt preferate cele wireless datorita mobilitatii. De ce ar fi mai prejos echipamentele folosite in constructii?

Bormasina
Bormasina

O bormasina electrica sau o masina de insurubat electrica cu acumulator are evidente avantaje. Ofera o mai mare mobilitate in orice lucrare, nu mai stai sa verifici daca priza in care alimentezi rezista sau nu unui consum suplimentar, poti lucra fara prelungitoare, de exemplu pe santier, in gradina sau la reparatia unui acoperis si poti sa duci la bun sfarsit un proiect de constructie sau reparatii chiar in locuri in care priza cea mai apropiata este la kilometri distanta.

Daca esti in cautarea unei astflel de unelte, poti gasi numeroase modele pe alecoair.ro, in sectiunea dedicata sculelor si uneltelor electrice. Din gama de masini de gaurit si insurubat Trotec, poti alege un model de tip hobby, cu un acumulator de 12V, cu doua trepte de turatii, pentru insurubare si pentru perforare, perfecta pentru a lucra in lemn sau metal. Se incarca rapid, in doar o ora, si are suficienta energie pentru lucrari casnice. De altfel, stii mereu cat mai poti lucra gratie afisajului in trei trepte al nivelului bateriei. Pentru profesionisti este recomandata o masina de gaurit si insurubat cu baterie de 20V, cum este, de exemplu modelul Trotec Germania PSCS 10, care ofera un timp de lucru sporit si o viteza mai mare. Cu ajutorul incarcatorului rapid, esti gata de actiune in mai putin de o ora. O astfel de unealta electrica are o serie intreaga de dotari ce te ajuta sa lucrezi rapid si eficient, mentionand aici lumina LED pentru o vizibilitate mai buna a domeniului de lucru, reglajul fara trepte a turatiei, cu oprire rapida Quickstop, mandrina cu fixare rapida cu ax automat sau elementele de prindere softgrip.

Tot in magazinul Aleco Air poti gasi numeroase accesorii pentru o dotare completa a atelierului cu set de biti, acumulator suplimentar, set de burghie pentru lemn sau set de burghie HSS pentru metal.

Alegerea unui echipament de lucru trebuie sa tina cont foarte mult de natura activitatilor tale. Daca ai nevoie de libertate in miscare si independenta fata de o sursa de curent electric, alegerea unei bormasini electrice pe baterii este alegerea ideala.

 

0/4 COMENTARII
Xulescu
26 Apr 16:37
+0
VOTURI
-0
Evident, articolul nu este destinat celor care stiu sa insurubeze macar un surub (ca sa zic asa)! Este destinat incepatorilor care habar nu au de capul lor, care nu stiu nimic, si cand aud de "luminare LED" deja cad pe spate si scot si 500 ron din buzunar pentru o surubelnita vai de mama ei pe care ar putea-o lua de la Auchan (cu tot cu "luminare LED") la vreo 36-40 ron. Deci specificatiile tehnice si articolul urmeaza linia asta: sa pacaleasca pe cei care nu stiu ce vor!...

Ciocane rotopercutoare, care sa sparga si beton armat, pe baterii R6 or avea oare? :-)
Lupsa
26 Apr 13:57
+0
VOTURI
-0
Bani acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com
Cris
26 Apr 07:26
+0
VOTURI
-0
Nu inteleg de ce, intr-un tabloid de kkty precum B365 ar trebui sa se faca reclama la magazine si branduri, sub acoperirea unor articole puerile.
Fox
25 Apr 15:15
+0
VOTURI
-0
Cati bani v-ati luat pe articolul asta? Cat priveste specificatiile tehnice oferite... lasati-va pagubasi, nu va pricepeti nici atat: daca o bormasina ofera "un timp de lucru sporit si o viteza mai mare" este clar ca este buna... :)))

Doamne!!! E scris de o fata articolul asta ce se vrea de promovare? Ar fi singura explicatie! Daca e scris de un barbat... tot cam ca o fata trebuie sa aiba inteligenta :)))

Intrebare:
Daca am de de facut o lucrare relativa cu niste operatiuni oarecare in conditii tehnice aproximative credeti ca o barmasina cu afisaj in trei trepte (!!! sic! habar nu aveati ca afisajul poate fi in trepte!!! dar ea stie! si a scris si in articol) cu o baterie de 20V (v vine de la Vaca?) si un LED care sa imi lumineze "mediul de lucru" e buna???

La scoala cu voi!!! Ca habar nu aveti sa vindeti! Inainte sa vindeti invatati caracteristicile esentiale ale produselor promovate.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE