Wizz Air REDUCE cu 20% tarifele biletelor de avion pe toate rutele. Când e valabilă ofertaCompania aeriană Wizz Air a tăiat 20% din tarifele biletelor de avion pe toate rutele operate, promoţia fiind valabilă doar astăzi, potrivit oficialilor companiei. De la începutul anului, transportatorul a lansat mai multe campanii promoţonale pentru a atrage pasageri.

Wizz Air REDUCE tarifele biletelor de avion pe toate rutele. Cand e valabila oferta
Wizz Air REDUCE tarifele biletelor de avion pe toate rutele. Când e valabilă oferta

Şi în acest an, compania aeriană loiw-cost Wizz Air, liderul pieţei locale după numărul de pasageri, continuă în forţă expansiunea pe piaţa locală, legând Suceava de Londra cu patru curse săptămânal din august şi tranformând Sibiul în a şaptea bază, de pe care vor zbura avioane spre Milano, Madrid, Munchen şi Nuremberg. Transportatorul aerian a accelerat motoarele într-un moment în care compania aeriană de stat Tarom trece iar printr-o perioadă de turbulenţe la nivel de top management, având un şef interimar, după revocarea CEO-ului privat, scrie Ziarul Financiar. 

CITEŞTE ŞI Wizz Air începe să opereze zboruri zilnice Bucureşti-Londra. Prima cursă are un preţ promoţional

Wizz Air va începe să opereze curse directe de pe Aeroportul Internaţional Otopeni Henri Coandă spre Aeroportul Gatwick Londra, din data de 18 iunie. Tarifele acestei curse vor începe de la 179 lei, preţ promoţional.

Compania a bifat în România şapte baze operaţionale, respectiv Bucureşti, Timişoara, Craiova, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Sibiu şi Iaşi din iulie, potrivit oficialilor companiei. Wizz Air operează în acest moment pe 114 rute din şi înspre aeroporturile din România, spre 16 ţări. Wizz Air are alocate în România 19 aeronave. La nivel european, operează o flotă de 67 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi are zboruri pe mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 120 destinaţii din 38 de ţări.

Etichete: pret bilet, reducere 20% bilet, wizz air

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE