Wizz Air reduce pentru o zi tarifele biletelor de avion pe toate rutele cu 25%Compania aeriană Wizz Air a tăiat 25% din tarifele biletelor de avion pe toate rutele operate, promoţia fiind valabilă doar marţi pentru membrii Wizz Discount Club, potrivit oficialilor companiei.

Wizz Air REDUCE tarifele biletelor de avion pe toate rutele. Cand e valabila oferta
Wizz Air REDUCE tarifele biletelor de avion pe toate rutele. Când e valabilă oferta

"Suntem încântaţi să sărbătorim 25 de milioane de pasageri transportaţi, iar ca mulţumire pentru cei mai fideli clienţi, anunţăm o reducere de 25% valabilă pe toate rutele din România pentru rezervările realizate de membrii Wizz Discount Club astăzi, 28 iunie 2016", a spus Owain Jones, chief corporate officer Wizz Air

De la începutul anului, transportatorul a lansat mai multe campanii promoţionale pentru a atrage pasageri. Compania a continuat să-şi dezvolte constant reţeaua de rute cu tarife reduse pentru pasagerii din România. Până la sfârşitul anului, Wizz Air va creşte flota la 20 de aeronave incluzând şi alocarea unei aeronave Airbus A321 cu 230 de locuri. Transportatorul oferă în prezent 118 rute, de pe nouă aeroporturi din România, către 16 ţări.

Etichete: oferta wizz air, reduceri wizz air, wizz air

0/1 COMENTARII
Magge Air
28 Jun 17:33
+0
VOTURI
-0
Ma mir c-ati publicat articolul azi, in ziua reducerii, si nu maine.
Ce rost are articolul asta publicat azi, la ora 13:30, pentru o promotie care are loc tot azi?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h