World Class România preia principalul competitor de fitness pe piaţăCompania World Class România, aflată în portofoliul fondului de investiții cu capital privat Resource Partners, a anunțat semnarea unui acord pentru preluarea operatorului de servicii de fitness Club Sport Fitness Center MV, al doilea jucător din piața locală după numărul de centre deschise.

World Class Romania preia principalul competitor de fitness pe piata (Foto worldclass.ro)
World Class România preia principalul competitor de fitness pe piaţă (Foto worldclass.ro)

World Class este prezent pe piața locală din 2000 și are, înainte de preluarea Club Sport Fitness Center MV, o rețea de 19 cluburi în București, Timișoara și Cluj Napoca. În 2014, compania a înregistrat afaceri de 42,5 milioane de lei (9,6 milioane de euro) și miza anul trecut pe o creștere la 46 de milioane de lei (10,7 milioane de euro).

Prezent în România din 2010, Club Sport Fitness Center MV, parte a grupului francez Moving, operează nouă cluburi sub brandul Club Moving sau Moving Express în București, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Bacău, Craiova și Otopeni-Ilfov. Club Sport Fitness Center MV a avut, în perioada 2010-2014, afaceri cumulate de 28,5 milioane de lei (aproximativ 6,6 milioane de euro)

"Tranzacția va transforma World Class în liderul de necontestat al serviciilor de fitness din România, cu 28 de cluburi în România și două în Serbia. Această achiziție arată angajamentul Resource Partners în a intra în acorduri de parteneriat cu echipe de management și a le susține în strategia de creștere organică și prin achiziții în sectoare strategice", a spus Dan Fărcășanu, director de investiții al Resource Partners, conform profit.ro. 

Etichete: club Sport Fitness Center MV, preluare, World Class România

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE