World Class va deschide un nou club de fitness în BucureştiWorld Class România va deschide un nou club de fitness, în Bucureşti, în centrul comercial Pipera Plaza.

World Class va deschide un nou club de fitness in Bucuresti
World Class va deschide un nou club de fitness în Bucureşti
Foto: compania

Cel mai nou club de fitness World Class România va fi deschis, în luna decembrie, în proiectul comercial Pipera Plaza. Acesta va fi cel de-al 18-lea centru din rețeaua World Class România.

Sala de sport a World Class România din Pipera Plaza are o suprafață totală de peste 1.470 de metri pătrati. Pe lângă serviciile de gym, group fitness, cardio și personal training, în centrul World Class din Pipera Plaza vor exista și zonele de functional training și cross fitness.

Brandurile Uncle John by Old Brick Pub și Sensiblu s-au alăturat și ele proiectului comercial, deschizând de curând două unități în incinta Pipera Plaza, anunţă compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora, care a dezvoltat Pipera Plaza, va inaugura la finalul lunii noiembrie și faza a doua a proiectului.

Pipera Plaza este cel mai nou proiect al Alpha Property Group, una din cele mai mari companii imobiliare din Europa Centrală și de Est, specializată pe dezvoltare imobiliară comercială.

Centrul comercial Pipera Plaza a fost inaugurat pe 10 septembrie.

Etichete: centru comercial, fitness, Pipera, World Class

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE