X FACTOR 2013- Cheloo, către un concurent: "Dispreţuiesc tot ceea ce eşti"X FACTOR. Prima gală live din sezonul 3 al X Factor a adus un prim moment tensionat. Paolo Lagana l-a scos din sărite pe Cheloo, care s-a întors cu spatele în momentul în care cântăreţul a intrat pe scenă îmbrăcat într-un parpalac cambrat şi încălţat cu pantofi cu toc.

Asociatia ACCEPT- sesizari la CNA, dupa declaratiile homofobe ale lui Cheloo de la X FACTOR
Asociaţia ACCEPT- sesizări la CNA, după declaraţiile homofobe ale lui Cheloo de la X FACTOR
Foto: libertatea.ro

X FACTOR: Paolo Lagana, concurentul homosexual din grupa Deliei de la X Factor 2013, a interpretat în prima gală live melodia Paparazzi, a cântăreţei Lady Gaga. Paolo a intrat pe scenă îmbrăcat într-un parpalac negru, cambrat, pe sub care a avut un costum mulat, care imita costumul din carne crudă purtat în trecut de Lady Gaga, fiind încălţat în pantofi cu toc, informează Rtv.net.

X FACTOR: Momentul lui Paolo a fost tratat cu spatele, la propriu, de Cheloo, care s-a întors cu faţa la public, iar la finalul numărului i-a spus italianului, sec: "Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi, şi ţara asta te va trimite acasă, cu siguranţă".

Etichete: Cheloo X Factor, paolo lagana, X Factor, x factor 2013

0/1 COMENTARII
Vali
26 nov 08:33
+0
VOTURI
-0
bravo Cheloo! esti ceea ce trebuie pt acest rău ce există pe pământ!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE