X FACTOR, 23 OCTOMBRIE 2015. Cine i-a luat locul lui Horia Brenciu pe scaunul de jurat X FACTORX FACTOR, 23 OCTOMBRIE 2015. În ediţia de vineri a emisiunii X FACTOR, Horia Brenciu a fost înlocuit, pe scanul de jurat, de o fetiţă, care i-a cucerit pe toţi instant.

X FACTOR, 23 OCTOMBRIE 2015. Luciana Răducanu, din Bucureşti, a venit la preselecţii împreună cu fetiţa sa de doar 4 ani. Amândouă i-au cucerit pe juraţi, chiar dacă micuţa Irina i-ar fi dat un "nu" mamei sale pentru prestaţia de pe scena X Factor. Dar doar în glumă.

Luciana Răducanu are 33 de ani și este o solistă din București, cu numele de scenă Mazdrunca. Ea a venit la preselecţiile X Factor 2015 de mână cu fetiţa sa, Irina, în vârstă de 4 ani, şi cu soţul. Deşi căsătorită, Mazdrunca a interpretat piesa "Nobody's Wife", de la Anouk, iar prestaţia sa a reuşit să cucerească publicul.

X FACTOR, 23 OCTOMBRIE 2015. Când a venit vorba de voturile juriului, Horia Brenciu i-a cedat scaunul său micuţei Irina, pe care Ştefan Bănică a luat-o foarte în serios drept colegă, cerându-i chiar sfatul cu privire la prestaţia Lucianei.

"Irina, ce facem cu mami? Îi dăm DA sau NU?", a întrebat Bănică, iar spre surprinderea tuturor micuța a răspuns hotărâtă "NU!".

X FACTOR, 23 OCTOMBRIE 2015. S-a răzgândit însă repede şi i-a strigat mamei sale: "Ai câștigat!". Şi chiar aşa a fost, pentru că Luciana a trecut în etapa următoare, cu trei de DA.

Etichete: Horia Brenciu, X Factor, X FACTOR 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE