X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015. O tânără a cântat cu speranța că va fi recunoscută de tatăl săuX FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015. O tânără din București a cântat pe scena X Factor, deși nu are studii de canto, dar iubește muzica și visează să facă din această pasiune o meserie. Aceasta a cântat cu speranța că tatăl său o va recunoaște.

X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015. O tanara a cantat cu speranta ca va fi recunoscuta de tatal sau
X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015. O tânără a cântat cu speranța că va fi recunoscută de tatăl său
Foto: clicksud.com

X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015. Elena Ispas, o tânără de 27 de ani din București, a fost copleșită de emoții atunci când și-a spus povestea. Este foarte atașată de tatăl ei, care însă nu a putut să vină să o susțină și nici nu știa că ea se află la X Factor.

X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015. Potrivit romaniatv.net, Elena speră ca atunci când părintele său va vedea momentul ei din show, acesta să fie lucid și să o recunoască. Asta pentru că tatăl fetei suferă de Alzheimer.

„Mai are momente când mă recunoaște și mă strigă", a spus cu lacrimi în ochii la X Factor Elena.

X FACTOR 23 OCTOMBRIE 2015. Concurenta a mai povestit că este fata lui tata, că îl iubește nespus și că este foarte atașată de el pentru că în copilărie, deoarece mama muncea foarte mult, el a fost cel care a stat mai mult cu ea.

Etichete: audiţii X Factor, X Factor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE