X FACTOR, 6 NOIEMBRIE 2015. Dani Oţil a sărutat o concurentă, chiar pe scena X FactorX FACTOR, 6 NOIEMBRIE 2015: O tânără din Iaşi, care a cântat la X Factor, a avut parte de o surpriză de proporţii chiar pe scenă. Aceasta a fost sărutată în faţa juriului de Dani Oţil.

X FACTOR, 6 NOIEMBRIE 2015. Dani Otil a sarutat o concurenta, chiar pe scena X Factor
X FACTOR, 6 NOIEMBRIE 2015. Dani Oţil a sărutat o concurentă, chiar pe scena X Factor
Foto: a1.ro

X FACTOR, 6 NOIEMBRIE 2015: Prezentatorul show-ului a venit pe scenă şi a sărutat-o pasional pe tânăra venită să impresioneze juriul cu vocea sa.

X FACTOR, 6 NOIEMBRIE 2015: Tânăra din Iaşi a urcat pe scena de la X Factor dornică să-i impresioneze pe cei trei juraţi cu vocea sa şi să plece cu trei de DA acasă. Aceasta a avut însă parte de o surpriză venită chiar din partea lui Dani Oţil.

X FACTOR, 6 NOIEMBRIE 2015: Pentru că în acest sezon e ținta glumelor celor trei jurați, care vor să-i găsească iubită, Dani Oțil a fost din nou chemat pe scenă. Chiar dacă săptămâna trecută a fost protagonistul unei nunți, jurații nu se opresc din pețit la X Factor.

X FACTOR, 6 NOIEMBRIE 2015: Mai în glumă, mai în serios, Dani recunoaște că e gata să mai facă încă o cerere în căsătorie și... o va săruta pe concurentă, potrivit xfactor.a1.ro.

Etichete: Dani Oţil, X Factor, X FACTOR 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE