X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Deea de la Insula Iubirii participă la X FACTOR, în ediția de astăziX FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Andreea Ienciu (Deea), care a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul „Temptation Island – Insula iubirii" de la Antena 1,  a decis să participe și la X Factor.

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Deea de la Insula Iubirii participa la X FACTOR, in editia de astazi
X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: Deea de la Insula Iubirii participă la X FACTOR, în ediția de astăzi
Foto: xfactor.a1.ro

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: 

Tanara s-a prezentat la audițiile cu juriul și a mărturisit că visează să fie pe scenă și să aibă o carieră în muzică, informeaza site-ul emisiunii.

„Îmi doresc din tot sufletul să devin un artist și mi se pare că X Factor e ceea ce am eu nevoie. Sunt cântăreț amator și-mi doresc din suflet să evoluez", spune ea.

Deși foarte emoționată și nu în cea mai bună formă, Deea a mărturisit la X Factor că speră ca toate momentele nefericite prin care a trecut în ultima perioadă să nu îi afecteze prestația și să poată obține trei DA din partea juriului.

X FACTOR, 9 OCTOMBRIE 2015: 

Aceasta a venit la audiții la scurt timp după moartea tatălui său care în urmă cu un an fusese operat la inimă și a recunoscut că nu vrea să se lase dărâmată de aceste clipe grele:

„Acum trebuie să muncesc și mai mult. Anul ăsta ne-am făcut ziua împreună, eu am făcut 25, el 50. Și mi-a spus că e obosit. M-a rugat să nu plâng, nu-i plăcea să mă vadă că plâng sau că cedez, ci voia să fiu puternică. Apoi a făcut infarct", povestește tanara

La X Factor, Deea a ales să cânte o piesă care să exprime toate aceste stări. 

Etichete: insula iubirii, X Factor, X FACTOR 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE