X-FACTOR. Replica concurentului atacat de Cheloo pentru că este gayX-FACTOR. Concurentul atacat de Cheloo pentru orientarea sa sexuală îi răspunde vedetei de la Paraziţii.

X-FACTOR. Replica concurentului atacat de Cheloo pentru ca este gay
X-FACTOR. Replica concurentului atacat de Cheloo pentru că este gay
Foto: xfactor.a1.ro

X-FACTOR. "Dragi mei. Orice se va intempla pe scena x factor vineri si orice va spune oameni si juriul ( mai ales unul dintre ei) si orice va fi rezultatul, eu voi canta toata viata. Cred ca cea ce sa intemplat duminica a fost forte grav. Vorbele lu Cheloo au fost forte grave si de prost gust. Mie personal nu prea imi pasa de el, mai ales ca nicio macar pot sa spun ca l cunosc bine, si nu ma afecteaza in acest concurs sub nicio forma, eu ma vor exprima indiferent de cea ce spune el. Dar in continuare sunt in potriva cu cea ce a spus, cred ca cu vorbele lui a facut o discriminare si indirect a atacat intreaga comunitatea LGBT. Sunt alaturi de toata comunitatea LGBT din Romania, si de toata lumea care sa simtit atacata duminica de vorbele lui. Sunt cu voi si va sustin. Cu toti meritam respect si dignitate. Oricum, sa mergem mai de parte!", a scris Paolo Lagana, pe Facebook, conform realitatea.net.

Asociatia ACCEPT, prima organizaţie neguvernamentală din România care apara si promoveaza drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) la nivel naţional, a invitat românii să înainteze sesizări la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), cu privire la declaraţiile făcute de Cheloo, în cadrul ediţiei de duminică a emisiunii X FACTOR. 

Duminică, în cadrul emisiunii X Factor, Cheloo a declarat, dupa reprezentatia unui concurent gay, ca "Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi, şi ţara asta te va trimite acasă, cu siguranţă". 

Peste 500 de reclamații au fost primite la CNA, la nici 48 de ore de la difuzarea emisiunii X Factor.

Etichete: ACCEPT, accept cna, antena 1, cheloo declaratii homofobe, cheloo gay, Cheloo X Factor, CNA, scandal, X Factor Cheloo

0/2 COMENTARII
gigi
28 Nov 09:29
+0
VOTURI
-0
Alex, esti atat de limitat incat sa crezi ca el a scris pe acest site, sau cineva care lucreaza pt acest site? DUH?!
Alex
27 Nov 22:32
+0
VOTURI
-0
Dl. Lagana sa invete sa vorbeasca si sa scrie corect in limba romana, abia apoi sa faca declaratii publice!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE