X FACTOR, vineri, 16 octombrie. Doar una din gemenele de la X FACTOR merge mai departeUPDATE X FACTOR, vineri, 16 octombrie 2015. Dacă săptămâna trecută gemenele Ruxandra și Beatrice din trupa Twins au făcut senzație pe scena X Factor și au arătat că împreună merită să ajungă în show, vinerea aceasta alte două surori au venit în competiție. Ele însă nu au luptat împreună pentru acelaşi premiu, ci separat. Doar una din acestea merge însă mai departe în competiţie. 

X FACTOR, vineri, 16 octombrie. Doua gemene concureaza una impotriva celeilalte la X FACTOR (Foto xfactor.a1.ro)
X FACTOR, vineri, 16 octombrie. Două gemene concurează una împotriva celeilalte la X FACTOR (Foto xfactor.a1.ro)

UPDATE X FACTOR, azi, vineri, 16 octombrie 2015. Majdoline este prima dintre gemene care a încercat să-i impresioneze pe juraţi cu piesa lui Miley Cyrus - Wrecking ball. Din păcate, aceasta nu i-a convins. 

În schimb, sora sa geamănă, Sarah îi cucerește pe jurați cu piesa lui Adele - Rolling in the deep. Aceasta primeşte trei de DA. 

Sarah și Majdoline sunt două gemene din Maroc, studente în România, care vin la X Factor pentru că aici simt că își pot arăta talentul scenic. Numai că fetele nu vor concura împreună, ca o trupă, ci separat.

X FACTOR, azi, vineri, 16 octombrie 2015. Fiecare va alege să interpreteze piese care le reprezintă și vor reuși să îi facă pe jurații Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu să aibă opinii diferite și să se contrazică.

X FACTOR, azi, vineri, 16 octombrie 2015. Dacă Majdolie recunoaște că este mai neprietenoasă, mai ales atunci când întâlnește oameni noi, Sarah admite că ea este cea liniștită și caldă. Foarte diferite ca personalitate, dar având în comun nu doar frumusețea fizică, ci și pasiunea pentru medicină și talentul muzical, cele două gemene sunt o apariție pe scena X Factor, anunţă xfactor.a1.ro. 

Etichete: azi vineri 16 octombrie 2015, concurente, gemene, X Factor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE