X FACTOR, vineri, 16 octombrie. Horia Brenciu DEZVĂLUIE publicului X FACTOR ce făcea la 16 aniX FACTOR, vineri, 16 octombrie 2015. Juratul de la X FACTOR, Horia Brenciu, povesteşte publicului,. în emisiunea din această seară care erau preocupările sale în timpul adolescenţei. Bine-nţeles că muzica era şi atunci preocuparea principală, însă artistul nu se folosea atunci de voce. În trupa din care făcea parte la 16 ani era clăpar. 

X FACTOR, vineri, 16 octombrie. Horia Brenciu DEZVALUIE publicului X FACTOR ce facea la 16 ani (Foto enational.ro)
X FACTOR, vineri, 16 octombrie. Horia Brenciu DEZVĂLUIE publicului X FACTOR ce făcea la 16 ani (Foto enational.ro)

X FACTOR, vineri, 16 octombrie 2015. Horia Brenciu nu și-a exersat în band-ul respectiv calitățile vocale cu care acum atrage mii de oameni la spectacolele lui, ci a fost clăpar.

X FACTOR, vineri, 16 octombrie 2015. Impresionat de prestația unui puști de 14 ani, toboșar într-o trupă rock, care visează să fie acceptat la X FACTOR, Horia Brenciu a ținut să îi povestească acestuia despre începuturile sale în muzică.

„Când aveam 16 ani, am început să cânt într-o trupă la Brașov și eram clăpar. Și uite unde am ajuns", glumește Horia, citat de xfactor.a1.ro. 

X FACTOR, vineri, 16 octombrie 2015. De altfel, pasiunea pentru instrumente muzicale îl va face pe Horia ca în timpul audițiilor cu juriul de la X FACTOR să îi acompanieze pe concurenți ori de câte ori are ocazia.

X FACTOR, vineri, 16 octombrie 2015. 

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE