Zborul Blue Air pe ruta Bucureşti-Bruxelles de miercuri, REDIRECŢIONAT pe Aeroportul LiegeŢinând cont de faptul că şi miercuri Aeroportul Bruxelles Zaventem este în continuare închis, compania Blue Air a anunţat că a luat măsurile necesare pentru a asigura în deplină siguranţă operarea zborului 0B123/124 Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti din 23 martie 2016.

Zborul Blue Air pe ruta Bucuresti-Bruxelles de miercuri, REDIRECTIONAT pe Aeroportul Liege
Zborul Blue Air pe ruta Bucureşti-Bruxelles de miercuri, REDIRECŢIONAT pe Aeroportul Liege

Astfel, Blue Air a hotarat redirectionarea zborului catre Aeroportul Liege (situat la 80 km de Bruxelles), cu urmatorul orar de zbor:
0B123 17:05 Bucuresti – 19:00 Liege
0B124 19:45 Liege – 23:30 Bucuresti
(toate sunt ore locale)

Pasagerii vor fi transferati gratuit cu autocarul intre Bruxelles – Gare du Nord si Aeroportul Liege. Pe aceasta cale, Blue Air anunta ca face apel catre pasageri sa se prezinte cu 3 ore inainte de zbor la punctul de intalnire din Bruxelles – statia de autocare dedicata din Gare du Nord.

"Vom asigura transferul cu autocarul catre Bruxelles – Gare du Nord si pasagerilor care vor ateriza la Liege. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create si va asiguram ca facem tot posibilul sa oferim pasagerilor varianta optima de transport in aceste momente dificile", anunta Blue Air intr-un comunicat oficial. 

Etichete: Blue Air, liege, miercuri, redirectionare zbor bucuresti bruxelles

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h