Zborurile de pe aeroportul din Iaşi au fost ANULATE sau redirecţionateAeronavele care ar trebui să aterizeze luni pe aeroportul din Iași sunt redirecționate spre alte aeroporturi, din cauza ceţii. Totodată, multe zboruri cu plecare din oraş au fost anulate.

Zborurile de pe aeroportul din Iasi au fost ANULATE sau redirectionate
Zborurile de pe aeroportul din Iaşi au fost ANULATE sau redirecţionate
Foto: clasabusiness.ro

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Iași, Elena Troia, a declarat că vizibilitatea este sub limitele admise, motiv pentru care piloții aeronavelor decid să aterizeze pe alte aerogări.

"Cursa Tarom, de la Otopeni, a avut cinci ore întârziere. În cele din urmă, aeronava a aterizat la Bacău. De asemenea, cursa care a plecat la ora 11,15 din Treviso a aterizat la Otopeni", a afirmat Elena Troia.

Totodată, cateva zboruri care ar fi trebuit operate pe Aeroportul din Iasi au fost anulate sau redirectionate, luni, din cauza cetii, conducerea institutiei precizand ca activitatea va fi reluata imediat ce conditiile meteo vor permite aterizarea sau decolarea aeronavelor in conditii de siguranta. O singura aeronava, catre Bucuresti, a decolat luni dimineata de pe aeroportul din Iasi, celelalte zboruri fiind amanate sau anulate, informează Hotnews.ro.

Alte trei zboruri catre Capitala nu au putut fi efectuate, iar doua curse externe, catre Paris si Treviso, au fost anulate.

Etichete: aeroport, aeroport iasi, iasi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h