Zborurile low cost de pe Aeroportul Băneasa se vor muta, din martie 2012, pe Aeroportul OtopeniZborurile low cost de pe Aeroportul Baneasa se vor muta, din martie 2012, pe Aeroportul Otopeni
Zborurile low cost de pe Aeroportul Băneasa se vor muta, din martie 2012, pe Aeroportul Otopeni

"Ca urmare a modificării tarifelor şi aplicării restricţiilor, transformarea Aeroportului Băneasa in city airport va avea loc in martie 2012. Companiile low cost se pot muta şi acum pe Otopeni, noi i-am invitat deja, le-am facilitat transferul punându-le la dispoziţie spaţiile necesare activităţii.Am avut discuţiile preliminare cu operatorii low cost", a spus Jida, citat de agenţia NewsIn.

Pe de altă parte, ministrul trransporturilor, Anca Boagiu, a precizat ca joi s-a obţinut avizul de construcţie pentru proiectul legat de transformarea Aeroportului Băneasa în city airport. Aceasta a adăugat că proiectul are un buget de 2,5 milioane euro.

"Există şi o reacţie din partea operatorilor low cost. Eu le transmit două lucruri. În primul rând, faptul că până acum au acceptat să transporte pasagerii ca dintr-o aerogară, şi nu dintr-un loc destinat celor care circulă cu avionul, iar apoi le spun de costul suplimentar, care este de doar 4 euro. Spun asta ca să prevenim o nouă rundă de plângeri multiple ale operatorilor privaţi", a menţionat Boagiu.

Etichete: Aeroportul Băneasa, Aeroportul Otopeni, low cost, zboruri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h