Zborurile Tarom spre aeroportul Zaventem din Bruxelles, reluate parţial de marţiZborurile companiei TAROM cu destinația Bruxelles vor fi reluate, parțial, de marți, ca urmare a redeschiderii aeroportului Zaventem, informează, luni, operatorul aerian.

Zborurile Tarom spre aeroportul Zaventem din Bruxelles, reluate partial de marti (Foto razvanpascu.ro)
Zborurile Tarom spre aeroportul Zaventem din Bruxelles, reluate parţial de marţi (Foto razvanpascu.ro)

Compania TAROM va relua operarea cursei RO 373/4 — București — Bruxelles (Zaventem) — București, începând cu data de 5 aprilie 2016. Cursa Tarom spre aeroportul Zaventem va fi efectuată cu un avion Airbus A318. Pasagerii care dețin un bilet pentru zborul RO 371/2 în perioada 5 — 8 aprilie 2016 vor fi rerutați pe zborul TAROM RO373/4, care operează conform următorului orar: RO 373 București — Bruxelles 16,50 — 18,40 și RO 374 Bruxelles— București 19,25 — 23,05.

"Ținând cont de faptul că aeroportul Zaventem este parțial operațional, pentru moment, sunt anumite restricții pe aeroport și, de aceea, pasagerii sunt rugați să consulte, înaintea călătoriei, site-ul aeroportului BRU. www.brusselsairport2203.be", precizează TAROM. 

Potrivit sursei citate, o serie de restricții vizează faptul că pasagerii trebuie să aibă boarding pass-ul sau rezervarea printată pentru a li se permite accesul în zona de check-in, însoțitorii pasagerilor nu au acces în aeroport cu excepția celor ce însoțesc pasagerii cu mobilitate redusă, transportul public nu a fost reluat, iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private și taxiuri, iar serviciile speciale nu pot fi asigurate deocamdată (serviciul de minor neînsoțit sau cel de transport al animalelor).

"Pentru detalii referitoare la programul de operare al zborurilor TAROM pasagerii se pot adresa: agențiilor de turism de la care au cumpărat bilete, oricărei agenții TAROM www.tarom.ro/contact/agentii-nationale/, la Call Center TAROM — 9361 (valabil pentru apeluri din București), 021/204.64.64, 021.303.44.00 (pentru pasagerii din România) www.tarom.ro/contact/. Recomandăm pasagerilor noștri să consulte în permanență informațiile de pe site-ul MAE cu privire la alertele de călătorie de pe întreg teritoriul belgian", adaugă TAROM.

Etichete: aeroport zaventem, Bruxelles, reluare zbor taro, tarom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE