ZECE TONE de deşeuri, ridicate de pe Bdul. Timişoara din Capitală. FOTOGALERIEO amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren viran situat pe Bulevardul Timişoara nr. 80 – 82 a fost desfăşurată, miercuri, de Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţiile Ordine Publică şi Protecţia Mediului, Biroul Monitorizare şi Control Domeniul Public. Acolo erau depozitate mari cantităţi de deşeuri de natură diversă care produceau disconfortul cetăţenilor şi constituiau o imagine cu impact negativ asupra zonei.

În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ 10 de tone de deşeuri, iar în perioada următoare poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea acestora şi pentru menţinerea unui climat civilizat, informează Primăria Sectorului 6. 

CITEŞTE ŞI România riscă să ajungă la Curtea Europeană de Justiţie din cauza managementului deşeurilor

Comisarul european pentru politică regională Corina Creţu a declarat, vineri, că Directoratul General pentru Mediu din cadrul Comisiei Europene pregăteşte chemarea României în faţa Curţii Europene de Justiţie în problema managementului deşeurilor.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare. Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone unde este nevoie de intervenţia autorităţilor, au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail comunicare@primarie6.ro şi office@politia6.ro.

Etichete: bdul timisoara, deşeuri, ridicare deseuri, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
razvan
12 mai 12:13
+0
VOTURI
-0
Sunt bune si alegerile astea la ceva. Daca nu erau, ieseau gunoaiele in strada, desi e un gard din placi de beton la strada. Cunosc zona, insalubra si parasita.
As propune mai multe sesiuni de alegeri.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE