Zeci de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă, miercuri, pe COD GALBEN de GERZeci de blocuri din Bucureşti nu au apă caldă, miercuri, când este în vigoare o avertizare COD GALBEN de GER, emisă de ANM. 10 blocuri nu au avut nici căldură, timp de câteva ore. 

Zeci de blocuri din Bucuresti, fara apa calda
Zeci de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă
Foto: mesagerulneamt.ro

UPDATE 14.40: Situaţia a fost remediată în majoritatea imobilelor, doar 15 blocuri nu au, în prezent, apă caldă,

RADET a oprit furnizarea apei calde în zeci de imobile din Capitală, din cauza unei avarii la reţele secundare sau pentru desfăşurarea unor lucrări la puncte termice, respectiv lucrări de modernizare. Alte blocuri nu au apă caldă din cauza unei avarii Enel, pentru care se intervine, sau din cauza unor lucrări la reţeaua de gaze naturale. Situaţia va fi remediată, cel mai târziu, la orele 17.

Puteţi consulta lista blocurilor afectate, precum şi ora la care revine apa caldă, AICI.

Conform RADET, zece blocuri nu au avut căldură, miercuri, însă doar pentru câteva ore. Au mai rămas doar două blocuri fără căldură- pe strada Poiana Cernei, din sectoul 6.

Reamintim că Bucureştiul şi 19 judeţe din ţară au parte de ger, până mâine dimineaţă, fiind emisă o avertizare COD GALBEN în acest sens. Meteorologii de la ANM anunţă temperaturi de până la -25 de grade Celsius, în zorii zilei de 20 ianuarie fiind înregistrate -20 de grade Celsius în Bucureşti. 

Etichete: apă caldă, avarie, căldură, RADET

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE