Zeci de imigranţi, printre care 30 de copii, salvaţi de o navă românească din Marea MediteranăInspectoratul General al Poliţiei de Frontieră anunţă că o navă românească a salvat 81 de imigranţi care călătoreau cu două bărci gonflabile de mici dimensiuni pe Marea Mediterană. Din cei 81 de oameni, 30 sunt copii.

Zeci de imigranti, printre care 30 de copii, salvati de o nava romaneasca din Marea Mediterana
Zeci de imigranţi, printre care 30 de copii, salvaţi de o navă românească din Marea Mediterană
Foto: wikipedia.org

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de pe nava "MAI 110" a Gărzii de Coastă, aflaţi în Grecia, în cadrul Operaţiunii Maritime Comune „Poseidon Rapid Intervention", au salvat, pe 16 aprilie, 81 de imigranţi, printre care şi 30 de copii, care se aflau în pericol de înec în apele internaţionale ale Mării Mediterane.

"Poliţiştii de frontieră români au declanşat misiunea de salvare pe mare, deplasându-se la locul indicat, unde au identificat iniţial o ambarcaţiune gonflabilă pe care se aflau 29 de persoane. După aproximativ 3 ore, poliţiştii de frontiera români au identificat o a doua ambarcaţiune gonflabilă, pe care se aflau mai multe persoane (copii, femei şi bărbaţi)", se mai arată în comunicat.

Cei 81 de imigranţi, dintre care 30 de copii, 22 femei şi 29 bărbaţi, au fost transportaţi cu nava Poliţiei de Frontieră Române în portul Chios şi predaţi autorităţilor greceşti pentru procedurile specifice.

Etichete: imigranţi, Marea Mediterană, politie frontiera

0/1 COMENTARII
elena
19 Apr 12:53
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE