Zeci de percheziţii în Bucureşti şi alte judeţe vizând grupuri infracţionale specializate în furturiPeste 70 de percheziţii au loc luni dimineaţă Bucureşti şi judeţele Ilfov, Argeş, Prahova, Teleorman şi Ialomiţa, vizând grupuri infracţionale specializate în comiterea de furturi din autocamioane în România şi în alte state UE.

Perchezitii in Bucuresti
Percheziţii în Bucureşti

"În această dimineată, DIICOT şi Poliţia Capitalei pun în executare 73 de mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Argeş, Prahova, Teleorman şi Ialomiţa, privind activitatea unor grupuri infracţionale specializate în comiterea de furturi din autocamioane 'TIR aflate în mers", fapte săvarsite atât în România, cât şi pe teritoriul altor state membre ale UE", anunţă Poliţia Capitalei.

În baza activitătilor de cooperare, la acţiune participă Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Romană, reprezentanţi ai Europol, precum şi anchetatori francezi şi olandezi.
Prejudiciul în această cauză se ridică la câteva milioane de euro, urmând a fi stabilit cu exactitate la finalul cercetărilor.
În acţiune sunt implicaţi peste 700 de poliţişti şi jandarmi.

Etichete: Bucureşti, camioane, diicot, furturi, percheziţii, politica capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE