Zeci de percheziții în București și în țară. O cunoscută firmă de pază, acuzată de evaziune fiscalăPeste 20 de percheziţii au loc joi dimineața într-un caz de evaziune fiscală la o importantă firmă de pază din România.

Perchezitii la o cunoscuta firma de paza din Romania
Percheziții la o cunoscută firmă de pază din România

Poliţiştii fac, joi dimineața, 23 de percheziţii în Bucureşti şi în cinci judeţe din ţară, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul creat se ridică la 3 milioane de euro. Mai multe persoane sunt suspectate că, printr-o firmă de pază, ar fi înregistrat operaţiuni şi cheltuieli fictive.

Acţiunea de amploare are loc la 23 de adrese din Bucureşti şi din judeţele Ilfov, Constanţa, Galaţi, Argeş şi Gorj. Mai multe documente vor fi ridicate, urmând ca 22 de persoane să fie duse cu mandat la audieri.

Acţiunea se desfăşoară pentru documentarea activităţii infracţionale a reprezentanţilor unei companii din domeniul prestării de servicii de pază, bănuiţi de evaziune fiscal", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Română.

Reprezentanţii firmei sunt suspectaţi că au înregistrat în actele contabile sau în alte documente cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale sau au evidenţiat operaţiuni fictive, pentru a nu plăti obligaţiile fiscal. Prejudiciul produs prin evaziune fiscală a fost estimat de anchetatori la trei milioane de euro. Potrivit Adevarul, firma de pază vizată în anchetă este G4S Secure Solutions.

Etichete: Bucureşti, firma de paza bucuresti, percheziţii, perchezitii bucuresti, perchezitii firma de paza

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE