Zeci de percheziţii în Capitală pentru capturarea unui suspect în cazul crimei din P-ţa ConstituţieiO acţiune a poliţiei în care sunt implicate zeci de echipaje, fiind făcute 20 de percheziţii, are loc vineri dimineaţă în zona Petricani - Lacul Tei, din Capitală, pentru capturarea unui bărbat suspectat în cazul crimei produse la sfârşitul săptămânii trecute, în Piaţa Constituţiei. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti precizează că au loc 21 de percheziţii domiciliare în Bucureşti, mai multe persoane urmând să fie duse la audieri.

Zeci de perchezitii in Capitala pentru capturarea unui suspect in cazul crimei din P-ta Constitutiei
Zeci de percheziţii în Capitală pentru capturarea unui suspect în cazul crimei din P-ţa Constituţiei

UPDATE - "În cauza având ca obiect infracţiunile de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii, privind evenimentele produse în Piaţa Constituţiei din Bucureşti în seara de 29 septembrie 2019, Compartimentul de informare si relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele: În dimineaţa zilei de 04 octombrie 2019, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza Municipiului Bucureşti", anunţă procurorii.
După percheziţiile domiciliare, vor avea loc audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei.

Surse din Poliţie au afirmat că scopul acţiunii, care are loc în zona Petricani - Lacul Tei, este capturarea bărbatului suspectat pentru uciderea unei persoane în altercaţia care a avut loc în Piaţa Constituţiei. Aceleaşi surse au mai afirmat că au loc 20 de percheziţii în zona Tei Toboc - Petricani, fiind vizate aproximativ 20 de persoane implicate în incidentele violente din centrul Capitalei.

În data de 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere.
În urma conflictului un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite. Celălalt bărbat implicat în confliect a fost rănit, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind dus la audieri.

Etichete: capturare suspect, crima piata constitutiei, percheziţii, Poliţia Capitalei, suspect crima piata constitutiei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h