Zeci de şoferi din Bucureşti, amendaţi pentru că nu purtau centură sau vorbeau la telefonBrigada Rutieră a Capitalei a desfăşurat, miercuri dimineaţa, o acţiune de depistare a şoferilor care conduc fără centură sau care vorbesc la telefon. Poliţiştii au aplicat zeci de amenzi.

Acțiunea de depistare si sancționare a conducătorilor auto care nu poartă centura de siguranță și folosesc telefonul mobil in timp ce conduc, fără dispozitivele handsfree, a avut loc în Piata Romana începând cu orele 10.00.

În urma controalelor, au fost aplicate 69 sancțiuni, dintre care 59 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, 13 pentru folosirea telefonului mobil, plus alte trei alte abateri.

Un şofer s-a ales cu permisul de conducere suspendat. Cuantumul amenzilor a fost de 16.170 de lei.

Etichete: actiune brigada rutiera, amenzi brigada rutiera, brigada rutieră, control rutier

0/4 COMENTARII
nae
14 apr 13:44
+0
VOTURI
-0
ai perfecta dreptate. este o harababura in tot traficul din bucuresti. ei doar privesc si constata. mai departe... fiecare in legea lui. si se pling ca nu au autoritate. asta se castiga prin fermitate si aplicarea CORECTA SI IMPARTIALA a legii. altfel.... ca pe vremuri.
Ing.
13 apr 21:03
+0
VOTURI
-0
Ditamai acţiunea şi doar 69 de amenzi?! Păi dacă stai 10 minute într-o intersecţie vezi mai multe încălcări de Cod Rutier: treceri pe roşu, mers înainte de pe benzi de stânga/dreapta, depăşirea coloanelor oprite, neacordarea priorităţii pietonilor... dacă te apuci să urmăreşti şi pietonii găseşti şi aici sute de oameni care traversează pe roşu.
Adrian
13 apr 17:26
+0
VOTURI
-0
Azi a fost cu presă..., în rest mai ușurel.
PREZIOSO
13 apr 16:08
+0
VOTURI
-0
La ce amenzi avem si la cat de multe se incaseaza, nu stiu ce effect are actiunea de azi. Daca vor bani pt.buget, sa iasa in strada si sa dea amenzi la greu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h