Zeci de sportivi, premiați și desemnați cetățeni de onoare ai Capitalei de Gabriela FireaPeste 40 de sportivi au fost premiați miercuri de primarul general Gabriela Firea și au fost desemnați cetățeni de onoare ai Capitalei pentru rezultatele foarte bune obținute la competiții sportive.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Au fost premiate echipele CSM București de handbal feminin, care a câștigat Liga Campionilor, și de volei feminin, laureată în Cupa Challenge, precum și echipa de spadă feminină care a obținut medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio.

Titlul de cetățean de onoare a fost oferit și antrenorilor celor trei echipe.

"Pentru un primar general este mereu o onoare să fie alături de campioni. (...) Toți copiii ca să ajungă la performanța dumneavoastră trebuie să înceapă de undeva. Voi sunteți deja niște branduri și ne dorim cu acceptul dumneavoastră să putem să animăm mai mult viața sportivă din Capitală și să mergem, în limita timpului, în școli și licee ca să explicăm tinerilor importanța sportului pentru sănătate. (...) Vă spun din tot sufletul că vă apreciez, vă susțin și vă puteți baza pe echipa mea. Ne mândrim cu voi, nu sunt mulți cetățeni de onoare ai Capitalei, avem foarte puțini", a declarat Gabriela Firea, la festivitate.

Campioana olimpică la scrimă Ana Maria Popescu a declarat: "Mă bucur foarte mult că rezultatele noastre nu au rămas fără ecou".

"De doi ani, investițiile în clubul nostru au fost continue și acest lucru înseamnă enorm pentru performanța sportivă. Mi-aș dori ca pentru viitor Primăria să fie obligată să ofere noi titluri cât mai multor sportivi români", a spus handbalista Cristina Vărzaru.

Prezentă la festivitate, fosta mare campioană la atletism Gabriela Szabo i-a felicitat pe sportivii premiați.

"Dacă ne dorim sport de mare performanță, consider că avem nevoie de partea de infrastructură și să atragem cât mai mulți copii lângă noi, să creștem numărul de copii în cluburile din România și să avem echipa de aur care să ne reprezinte în competițiile internaționale. Vă doresc mult succes și să dea Dumnezeu ca în viitorul nu îndepărtat să avem zeci de medalii", a spus Gabriela Szabo.

Președintele CSM București, Alin Petrache, a felicitat, la rândul său, sportivii pentru rezultatele obținute.

"Sunt mândru să conduc acest club, unde performanța este la un nivel înalt. (...) Dacă azi avem performanță, vrem ca acest club să devină unul dintre principalele clubului ale Bucureștiului și ale României pentru inițierea copiilor și juniorilor. Vrem să coborâm în inimile bucureștenilor și să oferim educația și sportul de care are nevoie nația noastră", a spus Petrache.

Etichete: cetateni de onoare, cetateni de onoare bucuresti, firea, Primăria Bucureşti

0/2 COMENTARII
mrs joy
04 Nov 00:12
+0
VOTURI
-0
Do you need an urgent financial credit *? * Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts eight months after you get the money bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible then monthly payment *. How long will it be financed? After submitting the application You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.

Contact Email : helmondkazimloans@gmail.com
Contact Email : insaatbema@gmail.com Mrs.joy

If you are interested contact us via: helmondkazimloans@gmail.com and fill out the below loan application form.

Loan application form: Full Name:.................... Country:..................... State:.............. City:.............. Sex:......................... Phone Number:........... Loan Amount :........... Monthly income:.......... Occupation:................... .... Loan Period:....................... ................ Purpose of Loan:......................... ........... E-mail address:...................... ................ Have You Applied Before?....................

We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (helmondkazimloans@gmail.com)

Contact Email : helmondkazimloans@gmail.com
Contact Email : insaatbema@gmail.com Mrs.joy
FERNANDO HENRIETTA
09 Nov 21:50
+0
VOTURI
-0
Sunteți în căutarea pentru o companie de împrumut privat reputație și acreditat care oferă împrumuturi pentru oportunitate de timp de viață. Noi oferim toate tipurile de împrumut într-un mod foarte rapid și ușor, Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am acorda asistență fiabilă și beneficiar și vom fi bucuroși să vă ofere un împrumut.
Așa că ne e-mail azi la: (fernandohenrietta@gmail.com) pentru a aplica acum pentru un împrumut.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE