ZECI de tramvaie blocate în Capitală. Probleme pe două linii importanteAproximativ 20 tramvaie au ramas blocate, miercuri dimineaţa, pe Bulevardul Regina Maria din Bucureşti, în sensul de mers spre Piaţa Unirii, din cauza unor probleme tehnice.

Tramvaie blocate
Tramvaie blocate

UPDATE: Circulatia a fost reluata.

Stire initiala:

Tramvaiele blocate circulau pe liniile 32 si 23, potrivit ziare.com. Calatorii s-au vazut nevoiti sa coboare din mijloacele de transport si sa isi continue drumul pe jos.

Linia 32 este una extrem de circulata, inregistrand un numar mare de calatori intrucat ajunge in zona centrala a Bucurestiului, facand legatura intre cartierele Rahova, Ferentari si Piata Unirii. Mai ales la orele diminetii, cand bucurestenii merg la serviciu, aceasta ruta este foarte aglomerata.

Aceeasi situatie s-a intamplat si in luna octombrie, cand zeci de tramvaie s-au blocat pe aceeasi ruta din Capitala, din cauza gazonului pus sa infrumuseteze liniile.

Etichete: Bucureşti, tramvaie, tramvaie blocate

0/1 COMENTARII
RATB
05 dec 13:02
+0
VOTURI
-0
Si problema aparuta a constat in.................??? De ce s-au oprit tramvaiele?? Ati uitat tocmai subiectul articolului??

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE