Zeci de trenuri sunt ANULATE din cauza zăpeziiCFR Calatori a anulat miercuri 80 de trenuri, majoritatea fiind legaturi intre localitati din sudul si estul tarii, iar din cauza ninsorii si a viscolului se circula cu restrictii de viteza pe regionalele Bucuresti, Craiova, Galati si Constanta

Zeci de trenuri sunt ANULATE din cauza zapezii
Zeci de trenuri sunt ANULATE din cauza zăpezii

UPDATE. CFR Ploiesti a sistat miercuri dimineata vanzarea de bilete, in Gara de Vest, pentru trenurile spre Bucuresti iar circulatia trenurilor pe aceasta ruta este suspendata.

Potrivit tabelei din Gara de Nord, trenurile IR 1552 si 15060 de la Ploiesti Sud, care ar fi trebuit sa soseasca la ora 7:55, respective 8:02, au intarzieri de peste 100 de minute.

IR 1630 Brasov - Ploiesti Vest - Bucuresti (sosire 7:30), are o intarziere de 140 de minute, IR 3002 Brasov - Ploiesti Vest - Bucuresti (sosire 7:48) are intarziere de 120 de minute, iar IR 14032 Brasov - Ploiesti Vest - Bucuresti (sosire 8:20) are 100 de minute intarziere.

........................................

"Circulatia trenurilor va fi adaptata si pe parcursul zilei de miercuri conditiilor meteo extreme. In functie de evolutia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar sa fie asigurat pe magistrale, intre marile orase", a precizat CFR Călători.

Cea mai grava situatie estte pe ruta Bucuresti - Constanta, unde, din cauza conditiilor meteo extreme, se circula cu plug antemergator.

Compania face eforturi pentru a realiza, miercuri, o legatura dus si una intors de la Bucuresti (9:30 plecare) catre Constanta si retur (7h30 plecare Constanta).

In prezent, utilaje si echipaje feroviare ale companiei intervin pe raza regionalelor Bucuresti, Craiova, Galati, si Constanta.

"Asa cum s-a intamplat zilele anterioare si astazi ne vom organiza unde va fi necesar astfel incat pasagerii sa primeasca ceai cald, cafea, sandvisuri, in functie de posibilitatile din teren", a precizat CFR Calatori.

Etichete: cfr calatori, mersul trenurilor, trenuri anulate, viscol, zapada

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE