Zeci de troleibuze BLOCATE pe Calea Griviţei, după ce un şofer a parcat pe carosabil FOTOZeci de trolee sunt blocate, miercuri seară, pe Calea Griviţei din Capitală, din cauza unui şofer care şi-a parcat maşina pe carosabil.

Un bucureştean şi-a lăsat maşina pe şosea şi a blocat circulaţia a zeci de troleibuze. Călătorii au rămas blocaţi în mijloacele de transport în comun. Cei mai mulţi au preferat să coboare şi să-şi continue drumul pe jos.

Un cititor ne-a trimis mai multe imagini de la faţa locului.

 

Etichete: Calea Griviţei, trolee blocate bucureşti, trolee blocate calea grivitei

0/4 COMENTARII
un altul
12 Jan 10:21
+0
VOTURI
-0
Ok nu se dau amenzi. O piatra in parbriz si o bataie pentru cocalarul care a lasat masina asa se putea. Toti soferii aia de RATB trebuiau sa-l casapeasca in bataie pe animalul care si-a lasat harbul pe strada.
ovi
12 Jan 08:32
+0
VOTURI
-0
NU, nu va veni si timpul lor sa plateasca. Nu va mai faceti iluzii aiurea, suntem un stat pe cale de disparitie.
Gheorghe
12 Jan 07:33
+0
VOTURI
-0
Asta se intampla cand in aceasta mandra tara ioropeana si mai ales in mareata ei capitala, autoritatea statului este egala cu zero. Toti derbedeii isi fac de cap. Dar va veni si timpul lor si greu le va mai fi atunci.
Vasile
12 Jan 06:18
+0
VOTURI
-0
Unde esti, ma Cris, sa ne explici ca nu-s parcari si de-aia marlanul cu Opelul alb a procedat corect? Ce daca a blocat o gramada de alti oameni care se grabeau unde aveau nevoie? Marlanul tot marlan.
Oamenii civilizati au inteles ca trebuie sa-si lase masinile acasa. Altii, in schimb, nu. Si tot aia tipa ca RATB nu circula cum trebuie.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE