Zeci de troleibuze au rămas blocate în centrul CapitaleiZeci de troleibuze sunt blocate, marţi dimineaţă, în centrul Capitalei, din cauza unei pene de curent care afectează reţeaua de alimentare cu energie electrică a RATB.

Troleibuze blocate in Capitala
Troleibuze blocate în Capitală

Update: Circulaţia a fost reluată după ce defecţiunea a fost remediată. 

Blocajul a durat aproximativ 45 de minute.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul nu a fost blocat, fiind restricţionată doar banda de circulaţie pentru RATB.

Avaria a avut loc pe bulevardul Regina Elisabeta, unde tensiunea a fost întreruptă la reţeaua de contact, potrivit RATB.

Astfel, la această oră sunt blocate pe ambele sensuri zeci de troleibuze ale liniilor 61, 66, 69, 70, 85, 90 şi 91.

Politia Rutieră a trimis la faţa locului mai multe echipaje pentru dirijarea circulaţiei în zonă.

Etichete: RATB, troleibuze

0/3 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU!
06 feb 16:05
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala lucru online acum: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
ANITA GERARD
06 feb 13:04
+0
VOTURI
-0
împrumut! împrumut! împrumut!!!Sunteţi în căutarea pentru o companie de renume și acreditate de împrumut privat, care oumuturi de afaceri, credite de investitii, consolidarea datoriilor şi multe altele.Au fost respinse de către bănci și alte instituții financiare?Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Nu arata mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru de domeniul trecutului.Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice şi companii care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2 %.Nu numărul de securitate socială necesară și nici o verificare de credit necesare, 100 % garantat.Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistenţă încredere şi susţinere şi vom fi bucuroşi să vă oferim un împrumut.Apoi trimite-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a aplica pentru un împrumut
PREZIOSO
06 feb 11:16
+0
VOTURI
-0
daca ar fi fost trolee cu motor auxiliar, ca in ploiesti, nu mai erau astfel de probleme

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE