Zgonea îşi explică gafa "colegul Mihai Viteazul"Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat joi că regretă foarte mult că, la un moment dat, în loc să spună "celebrul" Mihai Viteazul a spus "colegul" Mihai Viteazul, adăugând că se bucură însă că gafa lui nu a afectat pe nimeni.

Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

"Regret foarte mult că, în loc să spun celebrul Mihai Viteazul, am zis colegul Mihai Viteazul și, bineînțeles, eu fiind în ultimii ani mai puțin prezent în studiouri, a fost un subiect de ironie. Mi-a plăcut, am văzut și ce scriau cei de la Times New Roman și am văzut de câte ori colegii dumneavoastră o prezintă", a afirmat Valeriu Zgonea, la DC News, întrebat dacă regretă că a spus că este coleg cu Mihai Viteazul, scrie Agerpres.

El a adăugat că marea sa bucurie este că această gafă nu a afectat pe nimeni. "Știți care este marea bucurie pe care o am la finalul acestei gafe? Mă bucur că această gafă pe care am făcut-o eu nu a afectat pe nimeni. Știu foarte mulți politicieni care au făcut gafe care au afectat sectoare întregi ale economiei", a menționat președintele Camerei Deputaților.

Etichete: colegul Mihai viteazul, Mihai Viteazul, valeriu zgonea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE