Zgonea despre Liviu Dragnea: Este cea mai bună soluție pentru partid în acest momentVicepreședintele PSD Valeriu Zgonea a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea este cea mai bună soluție pentru partid în acest moment. Declarația a fost făcută după ce Liviu Dragnea a fost ales președinte interimar al PSD, învingând-o pe contracandidata sa, Rovana Plumb. 

Turneul de fotbal interparlamentar- in toamna, la Bucuresti. Zgonea va fi atacantul echipei
Turneul de fotbal interparlamentar- în toamnă, la București. Zgonea va fi atacantul echipei

Liviu Dragnea a fost ales, miercuri, președinte interimar al PSD. "În acest moment, PSD a ieșit din criză, a fost o situație excepțională și am luat o decizie specială. Decizia specială, un om care și-a dedicat ultimii zece ani activității PSD, respectat, omul din dreapta prim-ministrului Victor Ponta, care este condamnat, dar nu într-un dosar care a fost stabilit de către activul nostru de partid că dacă este dosar de corupție te retragi. Este opțiunea mea personală și cred că în acest moment Liviu Dragnea este cea mai bună soluție pentru PSD", a precizat Zgonea.

Zgonea a adăugat că pentru partid este importantă rapiditatea și eficiența. "Să avem un om care este specializat și care dă încredere echipei că putem să continuăm această coaliție", a spus Zgonea, potrivit Agerpres. 

Vicepreședintele PSD a spus că a transmis un mesaj și liderul UNPR, Gabriel Oprea. "Această coaliție continuă, alianța de centru stânga, cu care am candidat în USL în noiembrie 2012 și îl susține pe Victor Ponta — cea mai bună guvernare pe care am avut-o în ultimii zece ani — și ea se vede în buzunarele românilor.

Zgonea s-a referit la două proiecte importante stabilite în ședința CExN de miercuri, Congresul din noiembrie și mobilizarea parlamentarilor pentru votul pe Codul fiscal și pentru Legea salarizării.

Etichete: Liviu Dragnea, psd, valeriu zgonea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE